Connery

Bang & Olufsen lancerer endnu en limited edition-farve

Struer-virksomheden rider videre på den limiterede bølge

Bang & Olufsen fortsætter sin eksklusive trend med lanceringen af en ny, begrænset udgave i farven Lilac Twilight. Struer-virksomheden har fremvist en iboende forståelse for farvernes betydning i design og bruger dette til at skabe unikke produkter, der skiller sig ud.

Beosound Level Lilac Twilight - Bang & Olufsen lancerer endnu en limited edition-farve Beosound Level Lilac Twilight

Beosound Level Lilac Twilight: En begrænset oplevelse
Denne limited edition af Beosound Level kommer i farven Lilac Twilight, en nuance, der danser mellem serenitet og sommerens betagelse. Indrammet af en livlig lyserød aluminiumkasse, tilbyder Lilac Kvadrat-stoffet en kilde til rolig energi i ethvert rum.

Men hvad der gør denne version virkelig speciel, er dens eksklusivitet. Kun 20 enheder vil være tilgængelige fra den 17. august, og det vil kun være tilgængeligt online. Med så få enheder til rådighed vil Beosound Level Lilac Twilight uden tvivl blive en eftertragtet genstand for samlere og entusiaster.

Pris: Beoplay EX Atelier Edition, Lilac Purple: 5.199 DKK

ANNONCE
Beoplay EX Lilac Purple - Bang & Olufsen lancerer endnu en limited edition-farve Beoplay EX Lilac Purple

Beoplay EX Lilac Purple: Luksus og sjældenhed
Sammen med Beosound Level Lilac Twilight, præsenterer B&O også Beoplay EX Lilac Purple. Lilla har været et symbol på luksus i århundreder, og denne unikke farve er inspireret af japansyrén, som kun blomstrer i to uger om året.

Cool, sjælden og royal; disse tre ord fanger essensen af Beoplay EX Lilac Purple, og afspejler B&O's fortsatte dedikation til at skabe noget enestående og personligt.

Pris: Beosound Level, Lilac Twillight: 18.490 DKK

ANNONCE

Ridende på den limiterede bølge
Bang & Olufsen rider videre på den bølge af eksklusivitet, der har karakteriseret mærket i de seneste år. CEO Kristian Teär har understreget vigtigheden af at tilbyde skræddersyede produkter og verdensklasse håndværk, snarere end masseproduktion.

Limited edition-lanceringer som disse understreger virksomhedens fokus på kvalitet og individualitet. Det handler om at imødekomme kundernes ønsker om noget unikt og meget personligt, og B&O's Atelier Editions opfylder netop dette behov.

ANNONCE
Del

Seneste nyt