Connery

Bang & Olufsen går all in på messing

Art Deco amok

Bang & Olufsen er har i de senere år kastet sig over en et par special-serier af deres produktsortiment, deres 90-års jubilæumsserie fik en del gyldne detaljer. Nu er det messing der står for skud. 'Cool Modern Collection' er en kollektion af messingtonede produkter, der er inspireret af Art Deco-bevægelsens design. 

"Den nye Cool Modern Collection kombinerer Bang & Olufsens ikoniske design og elegante nordiske minimalisme med glitrende, messingtonede aluminiumsstrukturer og smukke, mørke tekstilfarver, som skaber en varm atmosfære i tråd med de førende trends."

Well, hvis du står og mangler lidt varme i dit minimalistiske nynordiske hjem, eller skal have lidt mere kant i din art-deco hytte, så er der her en helt serie, der må være lige noget for dig. 

Cool Modern Collection

Tilføjelsen af dristige, temperamentsfulde farver til det stringente, arkitektoniske formsprog er inspireret af både moderne indretningstrends og den kreative Art Deco-bevægelse fra de brølende 1920'ere, hvor Bang & Olufsen blev grundlagt.

Cool Modern Collection kombinerer teknologi og dekorativ kunst i en hyldest til den farverige livsstil. Derfor introducerer Cool Modern Collection også to nye juveltonede stoffarver til højttalerfronter: Purple Heart skaber en varm nuance af aldrende vin og mørk lyng, mens Parisian Night minder om en silkeblød, dybblå nattehimmel.

Cool Modern Collection er en permanent kollektion, som fejrer vores 91-års-fødselsdag og vil være tilgængelig i Bang & Olufsen butikkerne fra og med 17. november 2016. Produkterne fås til samme pris som standardvarianterne.     

Læs mere om kollektionen på Cool Modern Collection.

Del