Connery

Bang & Olufsen forbedrer og lancerer nyklassiske højttalere

Beosound A9 er nu klar i 5. generation siden lanceringen i 2012

Bang & Olufsen har gennem de seneste år sendt en række nye højttalere på markedet, der alle kan prale af, at være bygget på Mozart-platformen, der ifølge højttalerproducenten fremtidssikrer produkterne i højere grad, fordi denne platform består af et udskifteligt modul, der i tilkøb kan modtage løbende software-opdateringer. 

De fordele kommer nu til to nyklassiske højttalere, nemlig Beosound A0 og Beosound 2. 

"Tidløst design handler ikke kun om at skabe produkter, der er bygget til at holde længe. Det handler i høj grad også om at skabe et design, som man bliver fascineret af og stolt af at eje i årtier. Med den nye lancering sikrer vi, at to af vores mest populære højttalere kan gå i arv i generationer," fortæller Michael Henriksson, Bang & Olufsens Vice President of Product Marketing.

ANNONCE
Beosound A9 5. gen - Bang & Olufsen forbedrer og lancerer nyklassiske højttalere Beosound A9 5. gen

Beosound A9 5. generation

Beosound A9 blev første gang lanceret i 2012 og er designet af danske Øivind Slaatto. Den prisvindende højttaler er stadig en af Bang & Olufsens mest populære produkter, der ofte fremhæves for sit ikoniske design. Dens fyldige og kraftfulde lyd fylder ethvert rum og højttaleren glider naturligt ind i de fleste indretninger, da du bl.a. selv kan vælge farve på ben og frontcover.

De originale egenskaber, der gjorde designet til en succes for 10 år siden, er bevaret i den nye og 5. generation af Beosound A9 samtidig med, at den omfavner detaljerede forbedringer. 5. generation fås i tre nye udgaver i farverne Black Anthracite, Gold Tone og Natural Aluminium. Bagsiden på den nye standard finish komplementerer forsiden på elegant vis, og sammen med benene i egetræ og detaljerne i poleret aluminium giver den nye generation den til dato største æstetiske oplevelse.

Også brugervenligheden er i særklasse på Beosound A9. Du styrer volumen ved at føre en hånd hen over højttalerens kant, og med et enkelt tryk springer du et nummer over eller pauser lyden. At 5. generation nu har fået tilføjet Mozart-platformen betyder, at den er bygget til kunne følge med de nye funktioner, der måtte komme i fremtiden.

Beosound A9 5. Gen vil være tilgængelig fra marts 2023 på www.bang-olufsen.com, hos udvalgte forhandlere samt i Bang & Olufsen-butikker til en vejledende pris fra 24.490 kroner.

ANNONCE
Beosound 2 3. gen - Bang & Olufsen forbedrer og lancerer nyklassiske højttalere Beosound 2 3. gen

Beosound 2 3. generation

Den kraftfulde multiroom-højttaler Beosound 2 har været en fast del af Bang & Olufsens kollektion, siden den blev lanceret i 2016. Nu lanceres den letgenkendelige, kegleformede højttaler i 3. generation i højkvalitets aluminium - et materiale, der er blevet synonymt med Bang & Olufsen.

Ligesom med Beosound A9 er en af de større opdateringer på den nye generation af Beosound 2 introduktionen til Mozart-platformen. Den sikrer, at højttalerens software kan holdes ajour med tidens teknologiske udvikling, så designet uden problemer kan integreres i ethvert multiroom-system mange år frem.

Beosound 2 3. generation lanceres i en ny finish, Black Anthracite, men fås også i Gold Tone og Neutral. Den nye finish er kombineret med en forbedret brugerflade for at gøre den endnu lettere at betjene. Herudover har den nye generation fået tilføjet funktionen aktiv rumtilpasning, så højttaleren kan tilpasse lyden ud fra sin position i ethvert rum for at sikre den bedst mulige lytteoplevelse.

Beosound 2 3. Gen vil være tilgængelig fra april 2023 på www.bang-olufsen.com, hos udvalgte forhandlere samt i Bang & Olufsen-butikker til en vejledende pris fra 21.990 kroner.

ANNONCE
Del

Seneste nyt