Connery

Bang & Olufsen CES2015

Hovedselskabet har også præsenteret et par nye ting og sager i Las Vegas

Tidligere på ugen skrev vi om B&O Plays CES-nyheder, og nu er det blevet tur til storebror, Bang & Olufsen, der i Las Vegas har spillet ud med et nyt mediecenter, og nye størrelser til BeoVision Avant.

Der har for nyligt været en del snak om Bang & Olufsen, der har haft et hårdt 2014, på grund af en træls kombination af manglende komponenter, og det følgende salg. Derfor har fans af mærket også holdt vejret, indtil der blev åbnet op for nyhedskassen til CES-messen. Og det er der så blevet nu.

Bang & Olufsen Beovision Avant

Beovision Avant er nu blevet lanceret i en 75" og det bringer produktserien op på tre varianter: 55", 75" og 85". Alle er 4K UHD-tv, alle har mulighed for motoriseret vægbeslag eller gulvstand. Produktet har modtaget ”International CES 2015 Innovations Design and Engineering Honoree” i kategorien “High Performance Home Audio”. Tillykke med det! 

Du kan blive klogere på Avant i vores artikel fra efteråret: Læs mere her.

ANNONCE
BeoVision Avant - CES Prisvinder - Bang & Olufsen CES2015 BeoVision Avant - CES Prisvinder
Philip Karlberg Photography - Bang & Olufsen CES2015 Philip Karlberg Photography

Introducing: Beosound Moment

Det helt store nummer fra Bang og Olufsens side, er det nye mediecenter, Moment.

Et trådløst musikanlæg, komplet med lækkert design der har elementer af både træ og aluminum. Anlæggets hovedkomponent er et dobbelt-sidet kontrolpanel, den ene side er med træpanel, der efter sigende skulle være første anlæg med touchpanel i træ, i verden. Træsiden har intet display, men er ment som en one-touch funktion, til der kan passes ind i den daglige rytme. Den anden side - aluminiumssiden, er den der har et lækkert stort display, med mulighed og overblik til at browse det helt store musikbibliotek.

Betjeningsmodulet er en flad kube, der uden videre kan fjernes fra standeren, og betjenes fra den lokation, man måtte ønske. 

ANNONCE

Beosound Moment får en vejledende udsalgspris på 16.995 kroner, men så får du også et års gratis abonnement til Deezer Premium+, dertil kommer så den lille ting, at du lige skal anskaffe dig et sæt B&O højtalere, hvis du gerne vil have lyd ud af det. Men hey, det er jo Bang & Olufsen.

BeoSound Moment er i butikkerne den 30. januar, og du kan blive meget klogere på anlægget ind på bang-olufsen.com

ANNONCE
Del

Seneste nyt