Connery

Baldur's Gate 3: Dungeons & Dragons vækkes igen til live i fan-favorit RPG-spillet

Frihed og detaljerigdom tyder på at være i højsædet, i spillet hvor du blandt andet kan vælge at "romantisere" en bjørn

Så er det ved at være tid til at pudse sværdet, stramme buestrengen og kaste med magiske formularer! Baldur's Gate 3, det længe ventede rollespil fra belgiske Larian Studios - udviklerne bag Divinity: Original Sin-serien - står for døren, klar til at indtage de fantasy-glade gamerhjerter.

Hvis du er fan af det klassiske Dungeons & Dragons-univers, Forgotten Realms, er Baldur's Gate 3 nok lige noget for dig. Spillet er en direkte efterfølger til de tidligere spil i serien og inviterer spillerne med på er episk eventyr fyldt med skarpe plotdrejninger, mindeværdige karakterer og gameplay, der udfordrer din taktiske snilde.

Den første teaser trailer har allerede fået pulsen op hos mange fans. Vi får smagsprøver på en by i kaos, belejret af de frygtindgydende Illithids - også kendt som Mind Flayers. 

Grafisk er Baldur's Gate 3 en fryd for øjet. I hvert fald, ser det ud til, at Larian Studios har formået at skabe skabt en levende, pulserende verden, hvor hvert hjørne rummer nye eventyr, unikke karakterer og overraskelser.

Spillets gameplay mixer klassiske rollespilselementer med moderne innovationer. Og der er endda annonceret en multiplayerfunktion, så du kan dele eventyret med dine venner og sammen tage kampen op mod spillets mange udfordringer.

Stemmeskuespillerinden Maggie Robertson, der charmerede os som Lady Dimitrescu i Resident Evil Village, lægger stemme til spillets skurk, Orin the Red.

Tidlig feedback fra spillere og anmeldere, der har prøvet spillets tidlige adgangsperiode, er overvældende positiv - og det amerikanske gamermedie Kotaku, har linet seks vilde facts op, som de har lært om spillet - heriblandt det faktum, at spillere har mulighed for at.. have sex med en bjørn - eller, altså en druide i bjørneform...

Baldur's Gate 3 udkommer allerede den 3. august 2023 til PC, mens PlayStation 5-folket må vente til September

ANNONCE
Baldur's Gate 3 - Teaser Trailer
Del

Seneste nyt

Annonce