Connery

Bæredygtig laptop-taske: Targus EcoSmart er lavet af genanvendte plastflasker

Vi har kigget nærmere på den nye Targus stil i Cypress EcoSmart-kollektionen

Når det kommer til en taske eller rygsæk, der skal håndtere det evigt vigtige arbejdsredskab; din laptop, er der flere faktorer der spiller ind. 

Selvfølgelig er det vigtigt at den er praktisk og anvendelig, men den må også gerne se lækker ud - måske ikke for kedelig, alt efter hvordan ens tilgang til indkøbet ser ud. 

Jeg skal være den første til at indrømme, at et af de mest velkendte dedikerede computer-taske brands, Targus, altid har set en smule støvet og gråt ud i min optik - lidt for meget "folkeskolens IT-administratort"-agtig. Så derfor var jeg også en smule skeptisk, da jeg fik præsenteret en ny og faktisk ret smart backpack fra: Targus. 

Det store hurlumhejspring ved denne rygsæk, er dens EcoSmart-branding, der i tilfældet af den tilsendte test-sample, betyder at tasken er produceret af materiale fra lige akkurat 26 genanvendte plastflasker.

ANNONCE
Targus Cypress Ecosmart - Bæredygtig laptop-taske: Targus EcoSmart er lavet af genanvendte plastflasker Targus Cypress Ecosmart

Tasken er rent faktisk grå. Men den er langt fra det kedelige billede, jeg ellers havde i mit hovede. Det er ikke engang et tilsnit at sige, at den har et ret stilrent og tidssvarende design, og kombinationen mellem snittene i det sorte og grå tekstil, giver et flot afbalanceret look. 

Jeg har kigget nærmere på Targus' design over den seneste periode, og den nye serie som denne laptop taske er en del af, er helt klart et friskt pust - men det er til gengæld ikke første gang, at Targus arbejder med EcoSmart idéen. 

ANNONCE
Targus Cypress 15.6" Hero Ecosmart rygsæk - Bæredygtig laptop-taske: Targus EcoSmart er lavet af genanvendte plastflasker Targus Cypress 15.6" Hero Ecosmart rygsæk

Den nye design-kollektion har fået navnet Cypress, der dækker over 33 produkter, som foruden rygsække også indeholder dokumentmapper, messengerbags og laptop-sleeves. 

Targus Cypress 15.6" Hero Ecosmart rygsæk - Bæredygtig laptop-taske: Targus EcoSmart er lavet af genanvendte plastflasker Targus Cypress 15.6" Hero Ecosmart rygsæk

Plastflaskerne der har fundet genanvendelse i produktionen af disse produkter, er en del af tekstilbranchens GRS-certificering (Global Recycle Standard) hvor de genanvendte materialer kan tracke garnfibre tilbage til genvindingsystem og også de mennesker der fremstiller garnet - og det giver altså en mulighed for sikre en mere bæredygtig produktion over hele produktionskæden.

Men nok om bæredygtighed i denne omgang. 

ANNONCE
Rygsækken her er en Targus Cypress 15.6" Hero Backpack. - Bæredygtig laptop-taske: Targus EcoSmart er lavet af genanvendte plastflasker Rygsækken her er en Targus Cypress 15.6" Hero Backpack.

Rygsækken her er en Targus Cypress 15.6" Hero Backpack.


Som sagt er den lavet af fibrene fra 26 plastikflasker, hvilket også er pænt printet på indersiden af tasken - men endnu vigtigere, kvaliteten af tasken er gennemført god - lige nøjagtig som man kan forestille sig det, fra et mærke der har leveret IT-administratorens foretrukne fra dag 1. 

Den 20 liter store rygsæk vejer godt 1 kilo, og har tre store rum, der hver især byder på endnu flere gadget-lommer. 

ANNONCE
Targus Cypress 15.6" Hero Ecosmart rygsæk - Bæredygtig laptop-taske: Targus EcoSmart er lavet af genanvendte plastflasker Targus Cypress 15.6" Hero Ecosmart rygsæk

Faktisk byder tasken på ikke blot en, men to forede lommer - det primære holder sig i rummet tættest mod ryggen, mens det andet gemmer sig i taskens mellemste lag - og er stor nok til at gemme på en lille 13" laptop, en iPad Pro eller anden slags tablet - eller til at holde styr på mere klassiske dokumenter i papirform. 

Det forreste rum har al henlægningspladsen til de små gadgets og dimser; kuglepenne, visitkort, powerbanks - nøgler med videre - eller måske madpakken? På ydersiden af det yderste storrum er der en tilpas stor quick-reach lomme, der er perfekt til passet og rejsepapirerne. 

Og for at gøre det endnu mere praktisk, er der plads til vandunkene i taskens sideafskærmning, mens foringen mod ryggen og selve skulderstropperne er beklædt med praktisk og behageligt, ventileret materiale - og skumindlæg.

Og selvfølgelig, fordi det er en levemandens taske - har taskens rygstykke også et stærkt velcrobånd, der kan hjælpe til at fæstne rygsækken sikkert på håndtaget af en kabinekuffert. Smart og praktisk. Ikke et modestatement - men absolut ikke en falliterklæring.

Cypress EcoSmart-kollektionen frigives i de nordiske lande i april 2020.

ANNONCE
Targus Cypress Ecosmart Computertaske - Lynlåse - Bæredygtig laptop-taske: Targus EcoSmart er lavet af genanvendte plastflasker Targus Cypress Ecosmart Computertaske - Lynlåse
Targus Cypress Ecosmart Computertaske - Bæredygtig laptop-taske: Targus EcoSmart er lavet af genanvendte plastflasker Targus Cypress Ecosmart Computertaske
Targus Cypress Ecosmart Computertaske - Ekstra, foret rumopdeling - Bæredygtig laptop-taske: Targus EcoSmart er lavet af genanvendte plastflasker Targus Cypress Ecosmart Computertaske - Ekstra, foret rumopdeling
Targus Cypress Ecosmart Computertaske - Quick-access lomme - Bæredygtig laptop-taske: Targus EcoSmart er lavet af genanvendte plastflasker Targus Cypress Ecosmart Computertaske - Quick-access lomme
Del

Seneste nyt