Connery

Baal - The Freakshow [Anmeldelse]

Fantastisk singleudspil fra danske Baal.

5 ud af 6 stjerner
Baal - Time is Old.  - Baal - The Freakshow [Anmeldelse] Baal - Time is Old.

Baal er tilbage på uhørt højt niveau.

Storladne, pompøse, majestætiske og helt uden sammenligning på den danske musikscene. For at gøre en lang historie kort, så er deres singleudspil 'The Freakshow' netop dét.

En tour de force ud i tiltrængt musikalsk genialitet på den danske scene, der vel nærmest river dig rundt i den musikalske arena, som var du en blanding af en gladiator og en liderlig teenagetøs, der begge bare skriger efter et ekstranummer i Fritzls kælder. Et ægte freakshow! "Who's your Daddy?" - svaret får du nu!

Bjørn Fjæstad forstår som ingen anden, at arbejde med sin vokal, på præcis den måde, som kun han kan. Netop det faktum gør, at der ikke på nogen måde kan såes tvivl om, at han vel nok er en af de bedste, og af offentligheden mest oversete, danske sangere nogensinde.

"The Freakshow" starter lige på og hårdt med elspaden, som blev du tørfistet af Hulken selv, for straks at bevæge sig i stik modsatte retning, og som en anden Mary Poppins, at kæle for dine øregange, med sagte klaverspil og sørge for at alt er ok. Momentvis viser guitaren tænder og fuldender lydbilledet.

En struktur der viser sig hele nummeret igennem, og som et andet samleje med den ultimative drømmepige, fører dig hen mod klimaks.

Fik jeg nævnt, at jeg er årelang Baal fan, eller fremgår det lidt af ovenstående?

Albummet 'Baal - Time is Old' udkommer 11/1-19.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce