Connery

Avengers: Endgame slår alle åbningsrekorder

Tallene er vilde

Avengers: Endgame har haft en af Marvels mest udbredte marketing-kampagner. Og selvom den slags ikke altid oversættes direkte til billetsalg, så vidste vi godt, at Endgame ville få en varm modtagelse.

Men hvor varm?

Avengers: Endgame er kulminationen på over 10 års filmfortælling fra Marvels side, og den har oceaner af goodwill at trække på, så derfor er det ikke så underligt, at filmen har sat en stor fed rekord, på åbningsdagen i USA. 

Filmen hentede 158.3 millioner dollars på åbningsdøgnet i USA. Det er en all-time rekord, der lyder på 39.2 millioner dollars mere end Star Wars: The Force Awakens, den tidligere rekordindehaver.

ANNONCE
Avengers: Endgame slår alle åbningsrekorder

Der er stadig et par store rekorder eller ti, at hente hjem for filmen - og forventningerne efter den vilde åbningsdag, er at Endgame går hen og bliver den bedst omsættende biograffilm nogensinde. 

Forventningen for åbningsweekenden lyder på mellem 349 og 356 millioner dollars - 100 millioner dollars mere end nogle tidligere weekend-indtjeninger. 

Filmen har haft et produktionsbudget på 356 millioner dollars. I det store hele, betyder det at filmen allerede på nuværende tidspunkt, med 158 millioner på åbningsdagen i USA og 487 millioner fra resten af verden, har nået sit breakeven med en omsætning på den gode side af 600 millioner dollars worldwide. 

Tip: Vil du diskutere Avengers: Endgame? Deltag i vores lukkede Facebook-gruppe, hvor vi kun spoiler det for hinanden!

ANNONCE
Top fem listen for det Amerikanske Box Office for en enkelt dag (Før Avengers: Endgame):
  1. Star Wars: The Force Awakens - $119 millioner
  2. Avengers: Infinity War - $106 millioner
  3. Star Wars: The Last Jedi - $105 millioner
  4. Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2 - $91 millioner
  5. Avengers: Age of Ultron - $84 millioner

Kilde: North American Box Office Statistics

ANNONCE
Del

Seneste nyt