Connery

AudioCube Portable 360[Test]

360-graders lyd ideel til forfesten

5 ud af 6 stjerner

Bluetooth-højttalere er det nye sort nu om dage, hvor enkeltheden og muligheden for at transportere musikken hvor som helst og som helst trækker kunderne ind i butikken. Nu er man ikke længere nødt til at have den store trailer med til fest, men kan i stedet sørge for musikken i sin rygsæk til et mindre selskab eller forfest. Vi har i denne omgang fået et nyt produkt ind på redaktionen til test, som kommer fra den hollandske producent Allocacoc.

ANNONCE
AudioCube Portable 360[Test]
AudioCube Portable 360[Test]

360-graders solid lyd

Deres bud på en moderne bluetooth-højttaler går under navnet, AudioCube. Som navnet antyder er højttaleren en kvadratisk størrelse, som fokuserer på en helhedsoplevelse på lydfronten. Højttaleren bryder med de gængse lydudgange – normalt kommer lyden ofte kun ud af forsiden af højttaleren, men AudioCube går lidt mere innovativt til værks. AudioCube leverer solid og overbevisende 360 graders lyd, så man med god samvittighed kan placere krabaten på midten af bordet, så alle får muligheden for at headbange med – eller hvad man nu er til.

Surroundsound-konceptet er noget af det fedeste ved produktet, da man på den måde får skabt et større lydsystem ud i rummet, og dermed opnår en lidt mere festlig stemning – frem for en af og til fesen højttaler, som kommer sender tonerne ud til en tredjedel af gæsterne. Ideel til forfest, hvor man ikke har brug for de største øredøvende sange, men i stedet skal have mulighed for at snakke med hinanden samtidig.

Endnu et plus på lydfronten er højttalerens basfrekvenser – normalt er bassen meget lavmælt og ofte ikkeeksisterende, men på denne højttaler ligger al kraften i bunden. Mens de forskellige sider sender lyden ud til folket, sørger bundpartiet for at få vibrationerne i gang på spisebordet. 

ANNONCE
AudioCube Portable 360[Test]

Robust og drøj til fest

Højttaleren er typen, der kan tåle nogle tæsk. Vores testprodukt var lavet i et hårdt plastisk trælignende ydre, som ikke går kold efter et par ture på gulvet eller en klistret fadøl på kinden. Med en batterilevetid på 12 timer er højttaleren en af de tunge drenge til festen, som sørger for, at man ikke skal famle med laderstik og strømpause, når branderten er på sit højeste.

AudioCube er simpelt at bruge, og kræver ikke nogen ekstraprogrammer til at koble forbindelsen mellem telefon og udstyr – man tænder blot for bluetooth-signalknappen på højttaleren, hvorefter en heftig signallyd afventer parringen med din højttaler. Er man ikke til de trådløse forbindelser kan et simpelt jackstick klare ærterne. Højttaleren har i sig selv nogle små lydeffekter, som måske er lidt malplacerede – Når man tænder og slukker, lyder det som om, man starter og slukker en bil, og en øredøvende dame fortæller dig, når du mangler strøm. Det er lidt for Brain-agtig, men en mindre detalje.

Samlet set er AudioCube en ganske fin Bluetooth-højttaler, som er enkel, overskuelig og robust - Lyden er ren, kraftfuld og velbalanceret. Ganske ideel til festernes ofte barske behandlinger af elektronisk udstyr! 

ANNONCE

Firma: Allocacoc

Produkt: AudioCube

Pris: ca. 960 kr. 

Del

Seneste nyt

Annonce