Connery

Audi A6 e-tron Concept

Sådan forestiller Audi sig den elektriske limousine

Udrulningen af det elektriske bilprogram er allerede godt i gang hos Audi, og mens Q-serien er på vej ud over salgsramperne, udvikler man videre hos Audi, der med de seneste udmeldinger om udviklingsstop på brændselsmotorer, har skruet helt op for de elektriske drømme.

Audi har for nyligt præsenteret deres bud på, hvordan A6-serien bringes ind i den elektriske fremtid, og det har resulteret i konceptbilen Audi A6 e-tron concept. Lige ud af landevejen, så at sige. 

ANNONCE
Audi A6 e-tron Concept

a6 e-tron udstilles på Auto Shanghai 221, hvor A6 konceptbilen fremstilles på Audis nye PPE-platform. 

Dimensionerne holdes i samme klasse som den gængse A6'er og den knapt fem meter lange bil byder på en udvikling af Audis nuværende design. 

Audi forventer at en elektrisk version A6 vil få en rækkevidde på mere end 700 kilometer og sprinte 0-100 km/t på under fire sekunder. 

Der er tænkt flere sjove features ind i konceptbilen - blandt andet har Matrix-LED forlygterne mulighed for at projicere spil op på væggen foran bilens front - et tiltag til at fordrive tiden, mens bilen lader op. 

Og når vi nu taler om opladning, så har man i denne bil benyttet et batteri, der kan lades op med 270 kW, det vil på hurtigladestationer betyde, at bilen kan oplades til 80% på blot 25 minutter, med et 100 kWh batteri, som bilen er designet med øje for.

Tjek billederne af A6 e-tron i galleriet. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt