Connery

Audi A5 med opstramninger

Se de første skud af 2020 facelift A5 og S5

I starten af 2020 lander Audi med faceliftede versioner af Audi A5 Sportback, A5 Cabriolet og S5 Sportback. 

Audi A5 har været en lækker vogn siden introduktionen i 2007, den blev ikke grimmere med 2. generation i 2016, og nu står den over for endnu et løft. 

Den nye overhaling ses især på fronten, der er blevet skarpere, takket være en fladere og bredere singleframe-kølegrill, der henter lidt inspiration fra Audi Sport Quattro 1984. 

En markant spoilerliste udgør afslutningen nederst på stødfangeren med de større luftindtag. Et nyt panel gør rent optisk bilens profil slankere, og en diffusorindsats med trapezformede afgangsrør får bagenden til at virke bredere.

Audi benytter også lejligheden til at tilbyde et nye MMI touch-koncept i kabinen; stemmestyring og smartere forbindelser. Det nye headunit har mere processorkraft end tidligere infotainmentsystemer, og Audi A5 får derfor også Wi-Fi hotspot som standardudstyr. 

ANNONCE
Audi A5 med opstramninger

Audi S5 TDI
Et drejningsmoment på 700 Nm og en ydelse på 347 hk - den opdaterede Audi S5 Sportback og S5 Coupé er på de europæiske markeder udstyret med en V6-dieselmotor. 3.0-liters TDI-motoren leverer voldsom trækkraft, kultiveret motorgang og lang rækkevidde, hvilket også skyldes bilens MHEV-system og dets elektriske drevne kompressor, som understøtter turboladeren. Begge S TDI-modeller accelerer fra 0-100 km/t på under 5 sek., og har en elektronisk begrænset tophastighed på 250 km/t.

En 8-trins tiptronic-gearkasse og det permanente firehjulstræk quattro overfører kraften i S5 Sportback og S5 Coupé. En stram S-sportsundervogn er standard, og støddæmperregulering fås som ekstraudstyr. En lang række designdetaljer viser, at S TDI-modellerne har en helt særlig status - f.eks. udstødningssystemets fire runde afgangsrør.

I S5 Coupé er der populært ekstraudstyr fra Audi A5 Coupé inkluderet som standard - fx Matrix-LED-forlygter med dynamisk blinklys foran og bagpå, S-sportsundervogn med strammere afstemt affjedring og støddæmpning, 18”-fælge, elektrisk indstillelige sportssæder foran med læder/Alcantara, S-logo og sædevarme samt sportsligt udformede stødfangere.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce