Connery

At rejse er livet

Et lettere omskrevet citat gør det ikke mindre sandt. For livet er små og store rejser. Ud i verden og ind i sig selv. Ofte er det en proces der sker samtidigt og simultant. For mødet med det nye og det anderledes ryster os ud af vores vanetænkning. Det er godt at blive rystet lidt og komme lidt ud af vanetænkningen. Danmark er ikke jordens omdrejningspunkt, selvom der godt kan gå lidt andedam i de hjemlige debatter. Det er om at komme mens man(d) kan.

En tur til Asien byder på en eksotisk verden af de lækreste sandstrande, safari og jungle, rismarker og floder der forgrener sig. En tur på verdens største bygningsværk og op i højderne. Der er til et helt liv af oplevelser. Afslapning og Bountyland – en solbestrålet sandstrand, hængekøjer og varmt vand i strandkanten. Det kræver ikke meget fantasi bare at drømme sig hen i palmernes skygge og finde indre ro. En tur ned af floderne i Vietnam, mens man mærker samtidshistoriens vingesus – vaskeægte kold krig baseret på brandbomber – på fremmed grund i en fremmed kultur. Her møder man en gæstfrihed og en afdæmpet venlighed og kulinariske og særprægede oplevelser. Rejser til Asien med profil rejser er et godt udgangspunkt for den unge opdagelsesrejsende, såvel som ægteparret på deres guldbryllupsrejse.

Asien er storby og vild natur. Det er den helt store pakke med rejser til hele livet.

En sikker rejse

Når turen går til eksotiske dele af verden kan uheldet være ude. Der er en helt anden bakteriekultur og forhold til renlighed. Trafikken er lidt mere letsindig og grænser nogle gange til det vanvittige. Det er selvmordpiloter på speed, med foden trykket helt i bund. En tur med taxa eller cykelvogn kan føles som russisk roulette med livet som indsats. Det er oplevelser for livet. Man møder lidt af hvert når man kommer rundt og med en rejseforsikring med i bagagen føles det lidt mindre risikobetonet – hvis uheldet altså skulle være ude, så er det godt at være forsikret. Især når et hospitalsophold ikke er betalt af staten men dig selv.

Læs mere om rejseforsikringer, så du kan blive klog på netop dit behov er, når du skal ud på de eksotiske eventyr. Ud og opleve verden af fart og spænding, jagt og storslået natur, fra de levende regnskove til de golde ørkenlandskaber med en stjernehimmel ude lige. Få lavet en god plan hjemmefra, så du er sikker på at have en plan A og plan B, for transport og logistik tager man lidt mere afslappet på i visse dele af kontinentet. Giv plads til at fordybe dig i kulturen og møde de rigtige indbyggere. Kast dig ud i en samtale på tegnsprog og giv plads til at de mange indtryk kan bundfælde sig. For selv om gerne vil opleve det hele på en gang, så er det i erindringen at rejsen både giver perspektiv og minder – for og i livet.

ANNONCE
Del

Seneste nyt