Connery

At bande på tysk

Engelsk website lærer fans at bande på tysk...

At bande på tysk
På britishembassyworldcup.com kan fans i England nu lære at bande på tysk, for sådan lige at sætte prikken over i'et når de går til kamp.

Sætninger som "I puked my guts up" og "sack the manager" er blevet listet på Tysk i forbindelse med verdensmesterskaberne. Der er også oversættelser for "sick as a parrot", "the ref doesn't know what he's doing" og "the goal scorer looked suspiciously offside".

Det er den britiske ambassade i Berlin, som står bag fremstødet, og de har også ansat en fodboldekspert på fuldtid. Andy Battson, som han hedder, vil svare på spørgsmål løbende igennem verdensmesterskaberne, som afholdes dette år i Tyskland, og derudover vil han også komme med tips til de rejselystne.

Men som han siger så har tyskerne og englænderne noget til fælles: "Vi elsker begge en god øl ligesåmeget som fodbold, og den historisk venskabelige kamp melem vores to hold vil blive ekstra spændende"

Man forventer at over 100.000 engelske fans vil rejse til Tyskland i denne sommer, som publikum, kun overgået af de lokale tilskuere.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce