Connery

Asus ZenScreen Fold er en alternativ transportabel computerskærm!

Udvid tabletten eller få mere fornøjelse af din Nintendo Switch?

Foldbare skærme fylder mere og mere i gadget-landskabet, og mens der dukke både mobiler og laptops op, har ASUS kastet deres kærlighed på et meget mere simpelt device: PC-monitoren.

Det har resulteret i Asus ZenScreen Fold OLED - der helt simpelt er en 17.3" skærm, som du kan folde og tage med i tasken. 

Jeg ved ikke med dig, men hvis man skal lave noget rigtigt produktivt eller spille ordentligt, er det ofte en fordel at have en dedikeret skærm. Ikke at de små mobilskærme og tablets er dårlige, større er bare bedre. 

Det samme har ASUS tænkt, med deres foldbare skærm, der både er tænkt som et device der fungerer til arbejde og gaming. 

Den foldbare skærm kommer med knivskarp OLED-teknologi og en opløsning på 3560x1920 pixels.

ANNONCE
ASUS ZenScreen Fold OLED - Asus ZenScreen Fold er en alternativ transportabel computerskærm! ASUS ZenScreen Fold OLED

Skærmen der er foldbar på midten, kan benyttes på flere måder. Den kan helt ud og bruges som en helt traditionel PC-skærm, stilles på højkant, så man får mere af et kontrolcenter-look, og så kan den også benyttes i mere eller mindre foldede tilstande. 

Skærmen er udstyret med to USB-C porte, et jackstik og en mini-HDMI port. Det betyder at du skal have fat i et adapter eller et specialkabel, når du vil tilslutte din laptop, tablet eller spillekonsol - til gengæld er den virkelig let at have med på farten. 

Skærmen har en tykkelse på kun 9.7mm når den er foldet ud og en vægt på 1.17 kilo - i foldet tilstand fylder den cirka det samme som en tablet. 

Det er fandme smart. 

Desværre har ASUS endnu ikke givet hverken udgivelsesdato eller pris - men et godt gæt på lanceringsdatoen ville være efteråret 2024, mens prisen bør lande et pænt sted under, hvad man ville skulle give for en bærbar pc med foldbar skærm

ANNONCE
ASUS ZenScreen Fold OLED - Asus ZenScreen Fold er en alternativ transportabel computerskærm! ASUS ZenScreen Fold OLED
Del

Seneste nyt

Annonce