Connery

ASUS Zenbook DUO er verdens første 14" bærbar mod dobbeltskærm

Asus fortsætter deres multiskærms-eventyr med fed ny variant

Sammen med Lenovo, var Asus blandt de første til at introducere en købeklar version af en bærbar computer med foldbar skærm tilbage i 2022, men mærket har længe været fortaler for at pakke mere skærm-areal en normalt ned i deres bærbare maskiner. 

Asus Zenbook DUO er et stråleklart eksempel på deres vision. Ret beskeden er det verdens første laptop med hele to indbyggede 14" skærme. 

Og det er ikke bare almindelige skærme. Hver af de to touchskærme er bygget med OLED-teknologi og har en flot 3K opløsning, med en opdateringshastighed på 120 Hz. 

Fordi laptoppen er bygget ind bag selve skærmene, der er sammensat over et hængsel, er keyboardet trådløst. Det giver god mening, fordi man lettere kan placere skærmene efter eget ønske og holde en sundere stilling og distance mellem tastatur og skærme. 

Det trådløse keyboard kan placeres over den ene skærm som en ordinær laptop, hvor en del af den nederste skærm fortsat er synlig, med et skærmareal på 19.8" fri til arbejde. 

ANNONCE
ASUS Zenbook Duu - ASUS Zenbook DUO er verdens første 14" bærbar mod dobbeltskærm ASUS Zenbook Duu

Skærmene kan også benyttes på et væld af andre måder, så man får endnu mere ud af de store skærme - som bedst forklares ved at kigge på billedet her. 

Den samlede vægt for herligheden er 1.35 kilo, hvilket er rigtigt pænt for en maskine, der måske ikke er den vildeste arbejdshest, men derimod en meget effektiv en af slagsen, takket være Intel Core Ultra 9 processoren, der har indbygget grafik og mobilitet som kernefunktioner. 

Der er også et væld af tilslutningsmuligheder, 2 x Thunderbolt, et traditionelt USB 3.2 udtag og et HDMI 2.1 stik. Desuden fåes den med op til 32GB RAM og 2TB intern lagerplads, så der er nok at tage af. 

Asus Zenbook DUO (2024) UX8406 blev allerede lanceret herhjemme den 1. februar 2024, hvor vejl salgspris starter i 17.999 kroner. 

ANNONCE
ASUS Zenbook Duu - ASUS Zenbook DUO er verdens første 14" bærbar mod dobbeltskærm ASUS Zenbook Duu
Del

Seneste nyt

Annonce