Connery

ASUS ROG klar med deres første håndholdte spilkonsol

En dedikeret håndholdt Windows 11-spillemaskine

ASUS Republic of Gamers (ROG) har annonceret lanceringen af deres første Windows 11 Gaming Handheld, ROG Ally.  ASUS ROG er kendt for at udgive den ene spec-spækkede gamertelefon efter den anden, men nu kommer der altså en dedikeret spilkonsol i bedste Nintendo-stil.

ROG Ally er drevet af en AMD Ryzen Z1 serie processor, som gør at man kan spille de fleste spil.

ROG Ally's design er ergonomisk og let, med en vægt på kun 608 gram. Så den er let at have med på farten. Skærmen er en 120 Hz FHD (1080p) med FreeSync Premium support, der giver ultimativ bevægelsesklarhed i hurtige spil uden tearing eller stuttering.

ROG Ally kører på Windows 11, hvilket betyder, at brugerne har adgang til alle deres spilbiblioteker og streamingtjenester på en enkelt enhed. Desuden følger der en Special Edition af Armoury Crate med ROG Ally, som er tilpasset med quick-performance mode toggles, en spil launcher, in-game monitoring software og Aura Sync support.

ROG Ally kommer også med en 90-dages prøveversion af Xbox Game Pass Ultimate, som giver brugerne øjeblikkelig adgang til hundredvis af store spil fra Xbox Game Studios, indie studios og blockbuster-spil, lige fra det øjeblik man tænder sin Ally.

Hvis man er interesseret i at høre mere om ROG Ally, kan man se den officielle launch-stream 11 maj 2023. Se mere her.

ANNONCE
asus ROG Ally - ASUS ROG klar med deres første håndholdte spilkonsol asus ROG Ally
Del

Seneste nyt

Annonce