Connery

Asus Padfone 2

Er 2i1 bedre end 1 og 1?

Asus Padfone 2
Jeg må sige at tanken bag at kunne bruge sin smartphone til at trække en tablet er smart. Især fordi vores smartphones er ved at blive så kraftige at det intet probem er. Overhovedet.
Med Quadcore processors og 2 GB RAM som flere af de nye topmodeller har, skulle det kunne være en fed deal.

Og ja, Padfone 2 har også både Quadcore processor på 1.5GHz og 2GB RAM. Derudover byder den på 13mpix kamera, fra 16 til 64 GB lagerplads, LTE(4G) og så videre. Og så er den sjov.
Idéen med at kunne sætte smartphonen i tabletten prikker nemlig til det store drengebarn i mig, og der går ren transformers i den!
ANNONCE
Asus Padfone 2
Men når det kommer til brugen viser Padfone sig nemlig som en udemærket telefon og tablet. Det er ikke fordi der er de store aha oplevelser, men nu er vi efterhånden også ved at komme os over den spæde begejstring for tablets.

Smartphonen der slides i på bagsiden af tablet'en buler ud, og det er en skam, for det gør helhedsindtrykket af maskinen knap så godt. Hvis telefon og tablet virkelig kunne gå i et, ville det være mega svedigt, og knap så underligt at sidde med.

Desuden virker Padfone 2, lidt meget plastik fantastic, og det kunne måske være et plus hvis den var blevet kræset lidt mere for af ASUS designerne. Det ser det heldigvis ud til at de har tænkt over med næste model Padfone; Infinity.
ANNONCE
Står du og mangler en ny smartphone OG en tablet, kunne Padfone være et godt bud, men til en pris på den gode side af 5000, er det ikke noget der får undertegnede op af stolen.

Mere Padfone her: ASUS.com
Del

Seneste nyt

Annonce