Connery

ASUS lancerer Zenfone Plus i Danmark

Prisbillig smartphone med Full View Display

Det er ved at være lidt tid siden, at vi hørte noget fra ASUS og deres smartphones, men det betyder ikke, at de ikke findes. 

Faktisk er de for nyligt dukket op med en ny smartphone der hedder ASUS Zenfone Max Plus. 

Telefonen udmærker sig ved at være prissat i den billige ende, 2499,- kroner. Og for de penge, har ASUS smækket ret så fine features i: 

  • Lang batterilevetid: Højkapacitet-batteri på 4130mAh, der giver op til hele 26 dages standby-tid eller 26 timers taletid.
  • Stor og bred 18:9 skærm: En stor 5,7" Full View, 18:9-format, fuld HD-skærm, der er perfekt til konsumering af nyheder, film eller spil. Skærmen fungerer også som den perfekte søger til telefonens dobbelte bagkamera system, der giver flere indrammingsmuligheder til fotografering.
  • Dual-kameraer: Til fotografering har telefonen to bagkameraer, hvoraf det ene objektiv er et 17mm vidvinkelkamera. Gennem denne opsætning kan fotografer vælge det mest ideelle kamera til at fotografere ethvert motiv og opnå bedste resultater.
  • Face-unlock: Endelig har den også et avanceret ansigtsgenkendelsessystem til oplåsning af enheden, hvilket tilføjer et ekstra lag af biometrisk sikkerhed.
ANNONCE
ASUS lancerer Zenfone Plus i Danmark

ASUS Fortæller: "Zenfone Max Plus er ganske vist ikke den første telefon til at debutere disse funktioner. De optrådte først i high-end modeller fra andre producenter i løbet af sidste år. Det er dog den første smartphone, der kombinerer alle disse avancerede teknologier, i en så kompakt model og den første til at gøre dem tilgængelige til dette prisniveau. Aldrig før har en smartphone i denne prisklasse, inkluderet en så stor mængde af nye teknologier, så hurtigt efter deres fremkomst."

Telefonen har ydermere Octa-core processor, 4 GB Ram, 64GB lager og 16MP kamera med wide aperture.

ANNONCE
Tilgængelighed, farver og pris:

Zenfone Max Plus (ZB5570TL) er tilgængelig nu hos Power, i Sapphire Black & Sunlight Gold med en MSRP på DKK 2499,-

Læs mere på ASUS

Del

Seneste nyt

Annonce