Connery

Astro er den nye robot til dit hjem - hvis du spørger Amazon

Mød den seneste autonome sikkerhedsrobot fra Amazon

Amazon har netop præsenteret en lang række fysiske produkter, og sammen med annonceringerne af nye versioner af de forskellige Echo smart home-forbedringer, kunne shoppinggiganten løfte sløret for en helt ny robot.

Astro hedder bæstet, der er en Alexa-robot, som giver et glimt af den fremtid, som Amazon forestiller sig, at smarte produkter kan have i hjemmet. 

Den primære funktion for Astro er at være et overvågningsystem, hvilket i dette tilfælde betyder, at robotten selv kan patruljere dit hjem, og undersøge potentielle brud på sikkerheden. 

ANNONCE
Amazon Astro

Helt konkret kan Astro blandt andet genkende lyden af en brandalarm eller et rude der bliver smadret - og herfra sætte gang i en undersøgelse. 

Robotten har dog også andre trick i ærmet, og blandt andet leveres den med en indbygget kopholder, og mulighed for at levere videoopkald, beskeder og notifikationer. 

De indre "organer" i Astro består af tre Qualcomm-chips og Amazonz egen neural "ai"-processor. Ansigtet er en 10.1" HD touchskærm og så er robotten også udstyret med to kameraet - en 5MP med nightvision og 1080p periskopkamera, der kan sendes i vejret for at undersøge ting i højden. 

Astro er endnu ikke til salg, men når den brede salgsstart går, lyder vejledende pris på 1450 dollars.

ANNONCE
Del

Seneste nyt