Connery

Astralis på opkøb: Træder direkte ind i Rainbow Six liga

Astralis har nu en amerikansk organisation

Der er fart på Astralis - og ikke blot på markedet herhjemme, hvor de for nyligt åbnede dørene til deres nye gamerparadis, Astralis Nexus, ved Tivoli. 

I et nyt træk, meddeler esport-organisationen den 3. september, at de nu træder ind i den nordamerikanske Rainbow Six liga NAL. 

Trækket sker, da Astralis har opkøbt aktiverne omkring amerikanske Disrupt Gamings Rainbow Six-aktiviteter. 

I forbindelse med opkøbet, har Astralis etableret Astralis US Inc. og kalkulerer med gode kommercielle muligheder på det amerikanske marked:

"Ved at etablere os på det nordamerikanske marked og en scene som Rainbow Six, udvider vi vores tilbud til fans, seere og partnere med noget, der på alle måder passer ind i vores strategi og måden, vi tænker gaming og underholdning. Kommercielt er det gode nyheder. Vi har længe ønsket at etablere os på det nordamerikanske marked, og efter at have fulgt Rainbow Six-ligaerne i Nordamerika og resten af verden er vi overbevist om, at det er et spil og en liga, der vil bidrage positivt til vores kommercielle aktiviteter." lyder det fra Astralis grundlæggeren Jakob Lund Kristensen, i forbindelse med annonceringen. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt