Connery

Astralis og NIP Klar til kamp ved Copenhagen Gaming Week Invitational

Nyt gaming-event er klar med skandinavisk e-sport opgør

Copenhagen Gaming Week har netop annonceret, at de verdenskendte e-sportshold Astralis og NIP vil være en del af Copenhagen Gaming Week Invitational, der finder sted i januar 2024. Turneringen turneringen giver upcoming e-sport hold fra Nordeuropa en unik chance for at konkurrere mod de to e-sportsgiganter. 

Copenhagen Gaming Week, der løber fra 12. til 14. januar 2024, vil have en særlig Counter-Strike 2-turnering, hvor det danske hold Astralis og det svenske hold NIP står over for hinanden. Dette stiller scenen for et muligt nordisk finaleopgør søndag den 14. januar i Bella Arena.

Denne begivenhed markerer Copenhagen Gaming Weeks debut og fremhæver de to store navne i Counter-Strike-historien. Astralis' sportsdirektør, Kasper Straube, udtrykker stor begejstring for deltagelsen og ser frem til at spille foran et hjemmepublikum. Jonas Gundersen, COO i NIP Group, understreger vigtigheden af Copenhagen Gaming Week for e-sportens vækst og ser frem til at give fans en mindeværdig oplevelse.

Kevin Helsinghof, kommerciel direktør i Bellagroup, er stolt af at kunne præsentere de to nordiske e-sportsgiganter og forventer en fantastisk oplevelse for publikum. De indledende kvalifikationsrunder åbner snart, hvor opkommende nordeuropæiske hold vil have chancen for at udfordre Astralis og NIP.

Læs meget mere om Copenhagen Gaming Week her - vi afventer spændt det endelige program, der byder på gaming fra alle aspekter - ser det ud til. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt