Connery

Astralis køber Pixel.tv

E-sports-brandet overtager størstedelen af Pixel.tv

Opkøb i gamingbranchen hører ikke kun det store udland til i 2022 - og mens dagens nyhed ikke helt er i samme liga som Microsoft og Sonys seneste handler, er det alligevel en særlig speciel nyhed at skulle bringe: Astralis har opkøbt majoriteten af Pixel.tv

Det er særligt, fordi vi hos Connery igennem mange år har kørt et samarbejde med Pixel.tv - gode passionerede folk, der som os brænder for det de laver. 

Opkøbet annonceres af Astralis som et strategisk træk, for at blive en endnu større del af gaming- og underholdningsbranchen. 

"Opkøbet er et strategisk træk, der vil understøtte vores brand og aktiviteter, mens vi markant styrker vores digitale produktion, tilstedeværelse og rækkevidde for at ramme en endnu større del af det hurtigt voksende publikum inden for gaming og underholdning," forklarer Anders Hørsholt der er adm. direktør i Astralis. 

I forbindelse med annonceringen af købet, fortæller man desuden at Pixel.tv vil fortsætte produktion fra egne studier - men også vil producere og sende fra Astralis Nexus fremadrettet. 

Pixel.tv direktør og spilguru Thomas Bense vil fortsat have ejerskab i virksomheden.

- Tillykke drenge!

ANNONCE
Del

Seneste nyt