Connery

Aston Martin Vantage S Red Bull Racing Edition

Aston Martin og Red Bull Racing partnerskabet i F1 har affødt et par pokkers lækre samlerbiler. 

Det drejer sig om en V8 og en V12 udgave af den smukke Vantage S. 

Vantage S Red Bull Racing Editions er skabt af mærkets Q-division (Tydelige referencer til Bond). Bilerne har fået et gennemgående makeover i F1-holdets ånd, og både Daniel Ricciardo og Max Verstappen har beæret bilerne med deres signatur, på typeskiltet. 

Bilen kommer i tre farvevarianter: Mariana Blue, Tungsten Silver og en satinudgave af Mariana Blue. Derudover har vognene fået carbon-splittere, carbongrills og nye luftindtag. Bremsekalibrene er blevet gule i ægte Red Bull-ånd og så har kabinen også fået en racing-makeover. 

Aston Martins CEO udtaler om bilerne: "Motorsport er og vil altid være en hjørnesten i Aston Martins DNA, og både V8 og V12 Vantage S Red Bull Racing udgaverne bringer den ånd direkte til vores kunder. Den nye F1 sæson begynder snart, og jeg håber at et køb af en af disse biler, vil bringe racing-sæsonen lit tættere på de få heldige kunder, der bare ikke kan vente på at det hele starter."

Bilerne bliver leveret til købere i løbet af 2. kvartal 2017. 

ANNONCE
Del
Om forfatteren
 Mikkel M. Vermeulen Mikkel M. Vermeulen

Følg på:
Facebook
Instagram

Hvis du læser dette, skal du bare vide at jeg sætter mega pris på din støtte. Jeg har knoklet uafbrudt på at videreudvikle Connerys univers de sidste 6 år, og jeg lover at det kun bliver bedre. 

Altid frisk på en øl og en god historie. 

Kontakt: mmv@connery.dk

 

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt