Connery

Aston Martin Valour: En spektakulær hyldest til 110 års historie

Aston Martin er klar med en ny, rendyrket benzin-sportsvogn

Denne sommer er Aston Martin klar til at fejre mærkets 110-års jubilæum med lanceringen af deres nye special edition-sportscar, Aston Martin Valour. Den nye slæde med frontmotor kommer udelukkende med en 6-trins manuel gearkasse, der er parret med en 5,2 liters twin-turbo V12-motor.

ANNONCE
Aston Martin Valour - Foto: Aston Martin - Aston Martin Valour: En spektakulær hyldest til 110 års historie Aston Martin Valour - Foto: Aston Martin

Inspireret af de originale V8 Vantage-modeller og den ikoniske 'Muncher' Le Mans racer fra 1980'erne, repræsenterer Valour den ubestridte styrke, der er karakteristisk for Aston Martins idé om den ultimative sportsvogne. Valour har tilmed fået en unik opsætning af undervognen, der byder på adaptive støddæmpere, fjedre og stabilisatorstænger - alle specifikt designet til bilen. 

Med sit markante design og højteknologiske udstyr indkapsler Valour det bedste fra Aston Martins fortid og nutid. Det strømlinede karosseri er fremstillet helt i kulfiber forener designet med den genkendelige stil fra den ikoniske 1970'erne V8 Vantage. Den store 'horseshoe'-køleribbe på motorhjelmen og de markante runde LED-forlygter, som er unikke for Valour, skaber et ret så dramatisk indtryk.

ANNONCE
Aston Martin Valour - Foto: Aston Martin - Aston Martin Valour: En spektakulær hyldest til 110 års historie Aston Martin Valour - Foto: Aston Martin

Interiøret er et to-sæders cockpit, med den manuelle gearstang som et centralt element - og gearknoppen kan vælges fremstillet i aluminium, titanium, kulfiber eller valnød.

Valour bliver produceret i et begrænset antal på 110 enheder på verdensplan. Hver eneste Valour vil være unik, takket være de mange forskellige tilpasningsmuligheder, der tilbydes af Aston Martins Q-division.

Produktionen af Valour begynder ved Aston Martins hovedkvarter i Gaydon i tredje kvartal af 2023, med de første leveringer planlagt til at starte i fjerde kvartal.

Se flere billeder i galleriet. 

ANNONCE
Aston Martin Valour
Del

Seneste nyt

Annonce