Connery

Aston Martin fejrer Bond-jubilæum med speciel DBS Superleggara

Aston Martin fejrer 50-års jubilæet for James Bond: On Her Majesty's Secret Service

Aston Martin fejrer 50-års jubilæet for den originale olivengrønne Aston Martin DBS fra 1969, der debuterede i den sjette James Bond-film: On Her Majesty's Secret Service. 

Den nye Aston Martin DBS Superleggara, tager sin inspiration fra James Bond-universet på flere fronter, og Aston Martin kalder den nye bil for "brute in a suit", og med en 5.2 liters twin-turbo V12 med 715 hestekræfter, vælger vi at tro på dem!

ANNONCE
Aston Martin fejrer Bond-jubilæum med speciel DBS Superleggara

Specialudgaven af DPS Superleggara byder på kulfiber, splittere, og et unikke formstøbte følge. Metalgrillen i fronten er blevet ændret, til at have en større lighed med den originale DBS fra '69. 

Lakeringen er selvfølgelig olivengrøn, som den originale bil. 

ANNONCE
Aston Martin fejrer Bond-jubilæum med speciel DBS Superleggara

Indvendigt byder kabinen på et look i sort læder og alcantra - også som, ja, i den originale DBS. Her er røde syninger, et rødt handskerum, og trinbrættet har fået indsat et 007-emblem.  

Shaken, not stirred. 

Aston Martin fortæller, at de 50 heldige ejere, af denne bil - som starter levering fra efteråret 2019, også får mulighed for at få en speciallavet kuffert, med plads til drikkevarer: 2 flasker champagne og fire glas, der passer perfekt i bagagerummet. 

Aston Martin "On Her Majesty's Secret Service" DBS Superleggara, har en vejledende pris på 300.007 britiske pund - Så godt og vel 2.5 millioner kroner, og så er den altså ikke på danske plader.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce