Connery

Aston Martin DBX SUV

Aston Martins første SUV er en kæmpe-hurtig en af slagsen

Aston Martin har på den gode side af 100 års historie at trækker på, og med sådan en historie, er det ikke hver dag, man dukker op med en verdensnyhed - men det er DBX, den første SUV fra det britiske luksus bilmærke. 

Aston Martin har hentet 4-liters twin-turbo V8-motoren motoren fra DB11 og Vantage, skruet lidt i den, og givet DBX godt 550 hestekræfter og 700 Nm at lege med. Det er pænt, men det er også en vogn der vejer 2245 kilo. Ikke desto mindre vil den altså gerne tage 0-100 km/t på 4.5 sekunder og en tophastighed på 291 km/t. Nuvel. 

Aston Martin DBX er ikke blot den første SUV, men også den første rigtige 5-sæders model, og den tager gerne 5 voksne mennesker, mens der stadig er 632 liters plads i bagagerummet. 

ANNONCE
Aston Martin DBX SUV

I kabinen har bilen et gennemført lædertrim, elektrisk tag og så er det muligt at få lavet personlige detaljer gennem servicen "Q by Aston Martin" - et navn der er direkte inspireret af Bond-franchisen. 

Center-konsollen er 10,25" skærm, mens førerpositionen er bedre udstyret med en 12.3" skærm til alverdens informationer. 

"DBX is a car that will give many people their first experience of Aston Martin ownership. As such it needed to be true to the core values established in our sports cars, while also providing the lifestyle versatility expected of a luxury SUV. To have produced such a beautiful, hand built, yet technologically advanced car is a proud moment for Aston Martin." fortæller Aston Martins CEO Dr. Andy Palmer. 

Aston Martin DBX lanceres i 2. kvartal 2020, der er ingen danske priser endnu, men i England koster den fra 158.000 pund (1.380.000 kroner)

ANNONCE
Aston Martin DBX
Del

Seneste nyt

Annonce