Connery

Aston Martin DBS Superleggara Concorde Special Edition

Ultralyds-inspireret sportsvogn?

Aston Martins Q-afdeling fejerer 50-års jubilæet for første flyvning med det supersoniske fly; Concorden. 

Det nu pensionerede fly der kunne flyve fra London til New York på 3½ time, blev udfaset få  år efter en ulykke i 2000, hvor 113 mennesker omkom. 

På trods af udfasningen, var Concorde stadig med til at revolutionere luftfarten, og det hylder Aston Martin nu med 10 specialmodeller af Aston Martin DBS Superleggara. 

Den nye specialmodel indkorporerer en række af ultralydsflyets kendetegn i designet. Indvendigt er bilen blevet behandlet efter British Airways genkendelige farvetræk, mens kulfiber-taget og diffusoren har fået en optegning af det ikoniske Concorde-logo. 

ANNONCE
Aston Martin DBS Superleggara Concorde Special Edition

Der er også blevet plads til specialdesignede aluminiumsgæller ved luftindtagene på bilens sider, og hækspoileren er blevet malet med Concordes flagfarver.   

Gearskifter-grebene er udformet i titanium fra Concordens kompressor-vinger, og sikkerhedsselernes spænder er udfræst i aliminium. 

Motoren er til gengæld uændret: En 5.2 liters twin-turbo V12, med 725 hestekræfter, der trækker 0-100 km/t på 3.4 sekunder. 
 
En del af overskuddet fra salget af bilerne, bliver doneret til Air League Trust - en non-profit organisation der lærer underpriviligerede børn at flyve. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce