Connery

Aston Martin DB5 fås i en elektrisk Junior-udgave til mini-Bond!

En tidlig start på spionkarrieren?

Aston Martin er gået i samarbejde med The Little Car Company, for at bringe deres klassiske DB5 til live i en "junior"-variant. 

Projektet er et pusseløjerligt et, men dedikationen er fantastisk. 

Projektet kommer til at resultere i 1059 køretøjer (Samme antal som originale DB5 produceret), der alle er blot to tredjedele størrelse af den originale bil. 

Det bliver til en lækker lille detaljeret sag, der er 3 meter lang og 1.1 meter bred.

ANNONCE
Aston Martin DB5 fås i en elektrisk Junior-udgave til mini-Bond!

Aston Martin DB5 Junior drives af en elektrisk motor der kan levere op til 6.7 hestekræfter til baghjulene og accelerere til op mod 48 km/t i "Expert mode". 

Vognen er også udstyret med en hydraulisk rally-inspireret håndbremse, bare for at gøre det lidt sjovere for de mere voksne børn derude. 

ANNONCE
Aston Martin DB5 fås i en elektrisk Junior-udgave til mini-Bond!

Kommer også i Vantage

Hvis den regulære Junior-model ikke er vild nok, produceres der også en DB5 Vantage Junior, der fordobler herligheden til hele 13.4 hestekræfter, som i denne model smækker kræfterne afsted gennem et begrænset spærredifferentiale. Rækkevidden på en opladning er et sted mellem 32 og 64 kilometer - afhængigt af kørestilen.

Pris og tilgængelighed

Aston Martin DB5 Junior starter i 35.000 britiske pund eller godt 280.000 kroner, foruden moms og toldafgifter - men hey, man kan ikke sætte pris på ægte kærlighed. Tjek den ud på Thelittlecar.co, hvis du leder efter den perfekte gave til en kommende Sean Connery. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce