Connery

Artist-fokus: Lettuce

En band du (måske) ikke har hørt om.

Artist-fokus: Lettuce

Lettuce – Funkin’ groovy for your booty

De slog første gang rødder tilbage i 1992 på baggrund af en fælles kærlighed for funkmusik.

Bandet fandt sammen gennem det anerkendte musikkonservatorium Berklee College of Music i Boston, hvor blandt andet John Mayer også er udsprunget fra. Otte mand stærk er de i gang med at genoplive den ædle funkgenre med nye indflydelser fra hiphop, psykedelisk rock og jazz. Hovedsageligt instrumentalt, men også vokale featurings er, hvad man har i vente med disse groovy gutter. Fire albums senere turnerer de stadigvæk de amerikanske highways tynde med seneste udgivelse i november 2015.

Det nyeste album ”Crush” er et stærkt line-up af sange af forskellig karakter, men det formår alligevel at få snoet en rød tråd gennem de fede basslines, groovy beats, tighte blæsere og funky guitar-licks. Fra den psykedeliske trip-trap-træsko, der er ”Trillogy” til tung tråd i ”Silverdome” - albummet har det hele. ”Sounds Like a Party” og ”Get Greasy” hiver dig på dansegulvet, så du for alvor kan fyre den af; ingen moves er for cheesy!

Et lyt værd er også ”Salute” fra albummet ”Rage!” og de eminente cover versioner af ”Move On Up” og ”Express Yourself”. Gør dig selv en tjeneste og find dem @Lettucefunk

Artist-fokus: Lettuce
Del

Seneste nyt