Connery

Arnold Schwarzenegger har omlagt sin træning pga svage knæ

Farvel til leg-day?

Arnold Schwarzenegger. Bodybuilder-kongen over dem alle. Predator-killer extraordinaire. 

Forbilleder og helte bliver også gamle, og selvom Arnie har opretholdt et imponerende aktivitetsniveau på sine gamle dage, er alderen for alvor begyndt at indhente ham. 

I et længere interview med Mens Health, fortæller Arnold om sin nye træningsrutine, og om hvordan han har været nødt til at omlægge træningen, for at skåne sine knæ. 

"Squatting and all those kind of like heavy leg exercises, I can't do anymore. My knees are shot. I have to protect my knees because I want to go skiing. "

Arnold forklarer, at han ikke helt har droppet benene, men at en stor del af hans bentræning nu kommer fra cykling. Den ændring har også fået ham til at ændre perspektiv på netop cykling:  

When I travel, I get around in the bicycle. When I go shopping or something, I go on the bicycle, because then you can exercise in the legs and you see the town in a totally different way.

Træningen for den 71-årige kæmpe har ændret sig en del. På grund af operationer i både skulderen, hoften og knæene, benytter han langt flere maskiner end tidligere - da mange af hans frivægtsøvelser er for smertefulde at gennemføre. 

Du kan læse hele interviewet på Mens Health.

ANNONCE
Del

Seneste nyt