Connery

Apple zoomer ind på legendariske supermodeller i ny dokumentarserie

Cindy Crawford, Naomi Campbell: de originale influencers?

Apple TV+ har netop løftet sløret for en trailer til deres nye dokumentarserie, "The Super Models".

Serien dykker ned i en blanding af arkivmateriale og nye interviews med de ikoniske supermodeller Naomi Campbell, Cindy Crawford, Linda Evangelista og Christy Turlington og præsenterer også nye kommentarer fra fremtrædende navne inden for mode og popkultur.

Tidsrejse til 1980'erne

Dokumentarserien tager os tilbage til 1980'erne, hvor de fire kvinder fra forskellige dele af verden mødtes i New York.

Her blev overgik de fra modeller til supermodeller, mens deres samlede gravitas gik bevægede sig langt ud over modebranchen. De var så indflydelsesrige, at de overgik de mærker, de repræsenterede, hvilket gjorde navnene Naomi, Cindy, Linda og Christy lige så fremtrædende som de designere, der stylede dem.

Dokimentsrserien udforsker også nutiden hvor de fire supermodeller fortsat agerer kulturbærere gennem deres arbejde med aktivisme, filantropi og forretningssans. I en tid hvor modebranchen fortsat redefinerer sig selv er det et spændende kig på, hvordan enkeltpersoner gik fra t være et smukt ansigt til repræsentative stemmer.
Serien indeholder bidrag fra nogle af de største navne i mode og kultur, inklusive Jean-Paul Gaultier, Anna Wintour, Donatella Versace og mange flere.


"The Super Models" er produceret for Apple TV+ af Imagine Documentaries og One Story Up med executive producenter som Brian Grazer, Ron Howard, og selvfølgelig de fire supermodeller selv: Naomi Campbell, Cindy Crawford, Linda Evangelista og Christy Turlington-Burns.

Dokumentarserien har global premiere på Apple TV+ den 20. September 2023. 

ANNONCE
The Super Models - Trailer
?si=HPz0GWNzKbcAFEVb
Del

Seneste nyt