Connery

Apple Watch Series 10 er landet: Apple Watch er blevet tyndere og bedre

Her er de vigtigste detaljer om Apple Watch Series 10 og Apple Watch Ultra 2

Cupertino-tid er om efteråret er lig med en ny Apple Watch-lancering - og det var også på tapetet denne gang, da Tim Cook og resten af Apple-teamet tonede igennem med Glowtime-præsentationen - for også at fremvise iPhone 16. 

Det nye Watch Series 10 har fået hurtigere opladning, certificeret vandtæthed og vandybdemåler og så er indmaden også blevet opgraderet.

Apple Watch 10 er blevet udstyret med et vidvinklet OLED-display, som skulle gøre det lettere at læse hvad der står på uret fra skæve vinkler. 

De andre store nyheder fra Apple Watch er blandt andet at det  nu fås i en dybsort "Jet Black" farvevariant, som tilslutter sig de gængse Rose Gold og Aluminium-varianter. 

En anden ny variant er Titanium Edition Series 10, som - du gættede det, er lavet af en stor andel titanium.

ANNONCE

Med en tykkelse på 9,7 mm er uret 10% tyndere end forgængeren. Det har kunnet lade sig gøre ved blandt andet at reducere højttalerens størrelse med 30%, og flytte antennen ind i den integrerede metal-bagkasse. 

For første gang nogensinde kan man nu også afspille musik og podcasts direkte fra urets højttalere - "til når du ikke har dine pods med dig" - en stor tak for den feature fra alle der bruger offentlig transport på daglig basis...

Kunstig intelligens har også fundet vej til Apple Watch Series 10 - og det neurale netværk giver blandt andet bedre støjreducering i mikrofoner, et udvalg af dine bedste fotos let tilgængelig til watch-faces og i et væld af health-funktionerne - Translate-appen er også tilgængelig på Apple Watch nu, takket være den neurale chip. 

ANNONCE
Apple Watch Ultra 2 - Apple Watch Series 10 er landet: Apple Watch er blevet tyndere og bedre Apple Watch Ultra 2

Apple Watch Ultra 2

Apple Watch Ultra er tilbage i en ny inkarnation - og Apples ultimative smartwatch er endnu engang blevet præsenteret som det mest ultimative Apple Watch på markedet. 

Årets lineup byder på en lækker ny sort PVD-finish, som står ved siden af af den klassiske matte titanium-version. Den sorte version er selvfølgelig også udført i Titanium. 

Som en ekstra fed tilføjelse, er det nu også blevet muligt at få fingrene i en ny urlænke udført i titanium med klassisk milanesisk mesh-design. 

ANNONCE

Apple Watch Series 10 pris og lancering. 

Apple Watch Series 10 kan forudbestilles nu og vil være tilgængelig fra den 20. september 2024, til en vejledende salgspris på 399 dollars. 

Apple Watch Ultra 2 får en vejledende pris på 599 dollars. 

Del

Seneste nyt