Connery

Apple TV 4K A15 Bionic

Apple TV bliver endnu hurtigere, mere energieffektiv og rykker over til USB-C

Ny iPad, ny iPad Pro - og så det bedste Apple TV nogensinde. Oktober måned byder på en række spændende nyheder fra Apple-lejren, og det nye Apple TV har bestemt sine styrker. 

Den nyeste generation Apple TV kommer med den forbedrede A15 Bionic chip, der er hjertet i at gøre den nye gadget "better, faster, stronger". Men også billigere i drift. 

Det er ikke gået Apples næse forbi, at elpriserne er steget fra en kant - og den nye Apple TV bruger intet mindre end 30% mindre strøm i forhold til forgængeren - men samtidig er der også forbedringer på ydelsen. Ydeevnene er nemlig op til 50% bedre, mens grafikopgraderingen på 30% lover en mere behagelig spilleoplevelse. 

En anden vigtig opgradering på Apple TV 4K, er at den nu også understøtter skærmstandarden HDR10+, som efterhånden er standard på de fleste moderne skærme. 

Et andet interessant skift, er ekstraudstyret Siri Remote - der i designet minder om forgængeren - men med den markante ændring, at den ny oplades ved hjælp af USB-C, fremfor lightning-kablet. 

ANNONCE
Siri Remote - Apple TV 4K A15 Bionic Siri Remote

Priser og tilgængelighed

Det nye Apple TV 4K med Siri Remote fås fra 1.299 kroner på apple.com/dk/store, eller i Apple Store-appen. Apple TV 4K kan også købes hos autoriserede Apple-forhandlere og udvalgte udbydere af betalings-TV.

Man kan bestille det nye Apple TV 4K fra i dag, og det vil være tilgængeligt fra fredag den 4. november i mere end 30 lande og områder, inklusive USA.


Siri Remote har samme populære design og funktioner som den forrige generation, men får USB-C-stik til opladning. Den følger med det nye Apple TV 4K eller kan købes separat for 579 kroner fra i dag og er kompatibel med alle generationer af Apple TV 4K og Apple TV HD.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce