Connery

Apple lancerer special edition iPhone i rød!

Den mest æblefarvede iPhone til dato

I en pressemeddelelse her til eftermiddag, har Apple annonceret iPhone 7 og iPhone 7 Plus i en special edition, der primært omhandler farven: Nu kan man nemlig få en rød iPhone. 

iPhone 7 RED Special Edition er en iPhone i et vibrant rødt aluminiumsfinish, der markerer 10-års jubilæet mellem Apple og AIDS NGOen (RED). 

Formålet med specialudgaven af iPhone, er et indsamle midler til (RED), der kæmper for at bekæmpe og oplyse om AIDS. Den nye iPhone bliver tilgængelig online og i butikker på verdensplan, den 24. marts. 

"Siden vi begyndte at arbejde med (RED) for 10 år siden, har vores kunder hjulpet med et gøre en betydelig indsats i kampen mod AIDS, gennem køb af vores produkter, lige fra den originale iPod Nano (RED) Special Edition og til vores seneste lineup af Beats produkter, og accessories til iPhone, iPad og Apple Watch," lød det fra Tim Cook, der fortsætter "Introduktionen af denne special edition iPhone i en smuk rød finish er vores største (PRODUCT)RED tilbud til dato, i fejringen af vores partnerskab med (RED), og vi kan dårligt nok vente på at få det i kundernes hænder."

"Apple er verdens største virksomhedsdonor til vores globale fond, med mere end 130 millioner dollars i støtte, som en del af partnerskabet med (RED)," lyder det fra Deborah Dugan, CEO for (RED). 

iPhone 7 og iPhone 7 Plus (PRODUCT)RED Special Edition bliver tilgængelig i 128GB og 256GB modeller.

iPhone 7 (RED) starter i 6.699,- kroner og iPhone 7 Plus (RED) starter i 7.799,- kroner.

ANNONCE

Kilde: Apple.com

Del

Seneste nyt

Annonce