Connery

Apple har annonceret deres Netflix-rival: Apple TV+

En stjernespækket Apple Keynote bringer de store Hollywood-stjerner til Apples nye streamingtjeneste

Apple har annonceret Apple TV+, en lancering der fik dem til at stille med en ren stjerneparade af skuespillere og filmfolk: Jennifer Aniston, Steve Carrell, Jason Momoa, Alfre Woodard (Luke Cage). 

Her introducerede de en række nye originale serier og programmer til den opgraderede tjeneste. 

Jason Momoa og Alfre Woodard præsenterede blandt andet plottet til deres nye post-apokalyptiske serie "See", en serie der finder sted efter en virus har gjort hele menneskeheden blinde. Helt specifikt foregår den hundrede af år efter denne hændelse - i en verden hvor menneskeheden har tilpasset sig, ikke at have syn, og hvor det at se, rent faktisk bliver diskuteret som ren myte.

ANNONCE
Apple har annonceret deres Netflix-rival: Apple TV+

Kumail Nanjiani (Silicon Valley mm.) gik på scenen for at fortælle om sin nye serie 'Little America', en serie der følger historier om immigranter i USA. 

Jennifer Aniston, Reese Witherspoon og Steve Carrell annoncerede ligeledes deres nye serie "The Morning Show". 

For børnene (og barnlige sjæle) havde Apple hevet Sesame Street karakteren Big Bird på scenen, til at præsentere et nyt Jim Henson-baseret muppets-show, til tjenesten. 

JJ Abrams og Sarah Bareilles har teamet op for at lave en tv-serie baseret på musikerens historie. En slags coming of age serie for musikere. 

En række andre stjerner nåede ikke til scenen, men TV+ kommer efter annonceringen også til at byde på indhold med Brie Larson (Captain Marvel), Rubert Grint (Harry Potter), Jason Sudeikis (SNL), Ron Howard, Ewan McGregor, Kristen Bell Rashida Jones og mange flere. 

ANNONCE
Apple har annonceret deres Netflix-rival: Apple TV+

Apples helt store "One more thing" til Apple TV+ annonceringen, spiller på amerikanernes store talkshow-darling: Oprah Winfrey. 

Oprah får sit eget nye talkshow, på servicen. 

Del

Seneste nyt

Annonce