Connery

App til urentusiaster: Watchpal

Nyt værktøj til den ubeslutsomme urentusiast!

Armbåndsuret er en af de få pyntegenstande, der er universalt accepteret og skattet af mænd. Dels på grund af den praktiske anvendelse, dels på grund af det flotte håndværk og dels fordi den vestlige kultur tillægger en del status til en mands valg af armbåndsuret. 

Hvis du som undertegnede, også går og drømmer om at investere i et godt ur fra tid til anden, ved du hvor lang tid man kan bruge på research og dagdrømmeri. En stor del af denne tid foregår for mit vedkommende på Instagram og diverse nichesites, og mange mange timer kan forsvinde i den ene lille drøm. 

Det er betragtninger der deles af folkene på den danske ur-app Watchpal, der er sat i verden med en mission: At hjælpe folk med at finde deres drømmeur og gøre jagten på drømmeuret så let og underholdende som muligt.

App til urentusiaster: Watchpal

Konceptet omkring watchpal er simpelt og ret genialt, og minder i gamification-mekanismerne om matching-apps som Tinder. Altså, i essensen bliver man præsenteret for en lind strøm af flotte ure, som man skal tage stilling til: Ikke et ur for dig? Swipe til venstre for at skippe det. Et ur du godt kan li'? Swipe til højre for at gemme det som favorit. 

Stille og roligt som swipingen skrider frem, får man genereret en lang liste af ure, som man så kan begynde at gå mere i dybden med. Hvert eneste ur er koblet op med en masse data - ud over at kunne gå ind og finde specifikationer, priser og forhandlere, kan man også finde reviews af de specifikke modeller. I virkeligheden virker Watchpal faktisk som en seriøs katalysator til at kaste sig endnu mere i dybden med den forbandede researchtid. Altså den forbandede researchtid der er forbandet, fordi den er så fascinerende. 

Watchpal fokuserer på kvalitet. Du finder ikke alverdens billige modeure og kinakopier, men derimod en gennemstrøm af kvalitet fra mange af verdens bedste urproducenter - og primært med de mekaniske af slagsen. På nuværende tidspunkt byder appen på ganske opdaterede kartoteker overRolex, Tudor, Omega, TAG Heuer, Panerai, Patek Philippe, Longines, Montblanc, IWC, Audemars Piguet, Vacheron Constantin, Jaeger-LeCoultre, NOMOS Glashütte, Georg Jensen og snart også Sinn, Rado og Bell & Ross. Og flere er på vej. 

Watchpal er et interessant lille legetøj, der både kan hjælpe dig med at selektere i dine drømmeure, men også uddanne dig og åbne øjnene for nye modeller undervejs. 

Appen er tilgængelig på både AppStore og Google Play, så du har ingen undskyldninger, for ikke lige at hoppe ind og hente den. Hvem ved, måske finder du et mere meningsfyldt match her, end på Tinder. 

Del