Connery

AOC lancerer ny skærmserie i samarbejde med Porsche Design

Hvis skærmen skal pynte lidt mere på skrivebordet

Er du ved at være træt af dit generiske skærmdesign, der står og samler støv på skrivebordet? Frygt ej. AOC har netop lanceret en serie af skærme, der skaber lidt mere stil og plads på bordpladen. 

Den nye skærmserie har fået navnet PDS, ganske vist et generisk navn, der dog dækker over, at skærmen er skabt i samarbejde med F.A. Porsche Design. 

Serien kommer indtil videre til at bestå af to modeller, en 24" og en 27". Det er et skarpt og minimalistisk design, der også har tænkt kabelmanagement ind i løsningen - de nødvendige kabler kan nemlig trækkes i den atypiske aluminiumsfod, der for en gangs skyld ikke er centreret fra midten af skærmen. 

Designet er for det første tænkt elegant og symmetrisk, og efterfølgende tilpasset til funktionen - en tankegang der oftest er meget omvendt i tech-universet. Men denne gang, ser det ud til at den anderledes tilgang betaler sig. Det er et par lækre skærme. 

Selve skærmen fremvises i et kantløst design, og fra siden er tykkelsen blot på 5.2 mm. 

Det handler selvfølgelig ikke kun om design, for AOC plejer at være garant for gode skærme, og indmaden er også klar på sjov. Begge skærme byder på AH-IPS paneler i full-HD, 178 graders betragtningsvinkler og supercolor teknologi, der dækker 100% af sRGB farveskalaen og 90% af NTSC farveskalaen. 

Skånsom for øjnene

For dem der ikke kan tage øjnene væk fra skærmene, er de begge udstyret med AOC’s Low Blue Light teknologi og Flicker-Free teknologi. AOC Low Blue Light reducerer skadeligt kortbølget blåt lys uden at det går ud over farvekvaliteten. Samtidigt regulerer AOC’s Flicker-Free teknologi skærmenes lysstyrke med et DC (Direct Current) backlight system i stedet for PWM (Pulse Width Modulation), derved lettes ubehag og træthed for øjenene, selv ved længere tids brug. En HDMI forbindelse giver brugerne mulighed for at få forbindelse til alt fra stationære og bærbare computere til spilkonsoller og set-top bokse. Et audio output giver en praktisk forbindelse til høretelefoner eller højtalere.

AOC’s PDS241 og PDS271 vil være tilgængelige i butikkerne i juni 2017. De vejledende salgspriser er 1.629 kr for PDS241 og 2.229 kroner for PDS271.

Del