Connery

Annoncering af pressekonference teaser mulig ny toptelefon fra Huawei

Men hvad kan det være?

Annonceringen af et pressevent, der løber af stablen i Paris den 27. marts, indikerer at Huawei er på trapperne med en ny telefon i deres top-serie. 

Det er spændende, fordi virksomheden de senere år, telefon efter telefon, har oppet deres niveau. Det betyder også, at barren for en kommende ny topmodel, er højt sat fra start. 

Huawei banede vejen for dual-lens kameraet, der nu efterhånden er normen, frem for udstikkeren, med 2016-modellen P9. Men hvad vi kan vente os fra næste generations-kameraet, bliver spændende at se. I hvert fald smider Huawei lidt mystiske ledetråde i form af tre cirkler i grafikken på eventflyeren, og det kunne måske have noget at gøre med antallet af linser? 

Jeg har googlet mig lidt rundt på diverse tech-sider, og blandt andet engelske Tech-Advisor, er kommet frem til samme gætterier, og medtager i øvrigt nogle ikke-bekræftede leaks, der så også gætter på at telefonen kommer til at hedde Huawei P20. 

Har du nogle gæt? Under alle omstændigheder bliver vi klogere den 27. marts, og som glad Android-dreng, ser jeg spændt frem til det. Seneste top-telefon fra Huawei, Mate 10 Pro, er trods alt min personlige favorit-telefon til dato. 

ANNONCE
Del
Om forfatteren
 Mikkel M. Vermeulen Mikkel M. Vermeulen

Følg på:
Facebook
Instagram

Hvis du læser dette, skal du bare vide at jeg sætter mega pris på din støtte. Jeg har knoklet uafbrudt på at videreudvikle Connerys univers de sidste 6 år, og jeg lover at det kun bliver bedre. 

Altid frisk på en øl og en god historie. 

Kontakt: mmv@connery.dk

 

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt