Connery

Anmeldelse: Spider-Man: No Way Home

Det vrimler med skurke og Spider-Man "multiverse"-film

4 ud af 6 stjerner
Spider-Man: No Way Home - Trailer

Web of Lies

Konsekvenserne af hændelsen i slutningen af Spider-Man: Far from Home (2019), hvor Quentin Beck aka Mysterio (Jake Gyllenhaal) sprang dele af Tower Bridge of London i luften og derved potentielt dræbte hundredevis af uskyldige mennesker, vil tilsyneladende ingen ende tage. For ikke nok med at Mysterio manipulerede lyd og videooptagelser, så det så ud som om at Spider-Man (Tom Holland) var bag angrebet, så afslørerede han også superheltens sande identitet for hele verden. Siden da har livet ikke været nemt for den kære Peter Parker, der i medierne er gået fra helt til skurk.

SPOILERS EFTER 2. FOTO (RED.)

ANNONCE
Marvel Studios - Anmeldelse: Spider-Man: No Way Home Marvel Studios

Perfect Strangers

Det er ikke kun Peter, der lider under afsløringen også Tante Mays (Marisa Tomei) liv er vendt på hovedet og MJ (Zendaya) og Ned (Jacob Batalon) bliver antastet på gaden og afvist af diverse universiteter på grund af deres relation til Spider-Man. Derfor opsøger Peter Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) og beder ham om hjælp. Til at starte med at Strange tøvende, men han giver til sidst efter og kaster en kraftfuld fortryllelse, der skal råde bod på problemet. Det går imidlertid helt galt og resulterer i at skurke fra andre Spider-Man universer pludseligt dukker op i dette univers.

ANNONCE
Marvel Studios - Anmeldelse: Spider-Man: No Way Home Marvel Studios

Along Came a Spider

Spider-Man må derfor kæmpe mod bl.a. The Green Goblin (Willem Dafoe), Dr. Octopus (Alfred Molina) og Electro (Jamie Foxx). En næsten uoverkommelig opgave med så mange skurke, men heldigvis får han hjælp fra en meget uventet side. Jeg skal ikke røbe for meget, men kan blot fortælle at man får Spider-Man for alle i Spider-Man: No Way Home.

ANNONCE
Marvel Studios - Anmeldelse: Spider-Man: No Way Home Marvel Studios

Lille Peter Edderkop

Alligevel rammer Spider-Man: No Way Home desværre ikke helt plet. Filmen kunne sagtens have været gjort meget mere spændende og skurkene, så vel som de to øvrige Spider-Men, kunne også godt have været bedre integreret i historien. For en film der er 2 ½ time lang, er der nemlig forbavsende lidt handling at komme efter. Det er især ærgerligt fordi filmen havde så meget potentiale med alle de herlige karakterer den disker op med. Måske den kommende Doctor Strange in the Multiverse of Madness, instrueret af selveste Sam Raimi (Spider-Man), kan få mere ud af multiverset…

ANNONCE
Drengerøvsfaktor og teknisk info:

Drengerøvsfaktor: 90%

Teknisk information:

Original titel: Spider-Man: No Way Home

Land: USA/Island, 2021

Instruktør: Jon Watts

Cast: Tom Holland, Zendaya, Jacob Batalon, Benedict Cumberbatch, Marisa Tomei, Jon Favreau, Willem Dafoe, Alfred Molina, Thomas Haden Church, Rhys Ifans, Jamie Foxx, Tobey Maguire, Andrew Garfield, J.K. Simmons

Genre: Action/Adventure/Sci-Fi

Billedformat: 2.39:1

Lyd: Dolby Atmos/Dolby Digital/Dolby Surround 7.1/IMAX 6-Track

Spilletid: 148 min

Dansk bio premiere: 16. december 2021

Distributør: SF Studios

ANNONCE
Del

Seneste nyt