Connery

Anmeldelse: Port Royale 3 [Gaming]

Find rommen frem - du får brug for den!

2 ud af 6 stjerner
ToTheGame.com - Anmeldelse: Port Royale 3 [Gaming] ToTheGame.com
"Argggggghhh - land ohoy!" Har du altid drømt om at erobre de syv verdenshave? Eller måske blot sejle lidt rundt og handlet?

I Port Royale 3: Pirates & Merchants får du muligheden for at slå dig ned som enten købmænd eller frygtet pirat. Begge dele er set før (tænk Patrician og Sid Meier's Pirates), men for denne anmelder er det første gang, man får hele pakken.

Hvordan fungerer det så?
ANNONCE
ToTheGame.com - Anmeldelse: Port Royale 3 [Gaming] ToTheGame.com
Spillet starter meget langsomt ud. Og fortsætter sådan. Du vælger om du vil være købmand, pirat eller begge dele og så går det ellers løs. Der er en kampagne, en free play mode og online spil, men tempoet bliver aldrig rigtig skruet i vejret.

Købmandsdelen er sløv, uden flow og decideret kedelig, mens piratdelen da i det mindste er lidt sjovere. De første ti minutter. Herefter går det hele ligesom lidt i stå. Spillet smider den ene tutorial-video efter den anden efter dig, og det kan mærkes. Husk kaffe!

Kender du begrebet udbud og efterspørgsel? Det gør Port Royale i hvert fald. Jo større kvantitet, du køber et sted, jo dyrere bliver det, mens prisen falder, hvis du udbyder for stor kvantitet af en råvare - så simpelt er det i PR3. Og derfor bliver det hurtigt repetitivt at sejle rundt og sælge.
ANNONCE
ToTheGame.com - Anmeldelse: Port Royale 3 [Gaming] ToTheGame.com
Ligesom det er muligt at undgå sø-kampe (hvem vil dog det?), kan du også undgå handelsdelen? Men helt ærligt. Når PR3 bryster sig med at have begge dele, hvorfor laver man det så ikke ordentligt?

Bottom line: Vil du lege pirat? Smid Pirates of the Caribbean: At Stranger Tides på sideløbende med Sid Meier's Pirates. Vil du lege købmænd? Køb Patrician og mor dig med det i et par timer. Men hold dig fra PR3.
ANNONCE
FACT SHEET
Titel: Port Royale 3: Pirates & Merchants
Platform: PS3/Xbox360/PC
Genre: Strategi
Udvikler: Gaming Minds
Udgiver: Kalypso
Singleplayer: Ja
Online multiplayer: Ja
Udgivelsesdato: 7. september 2012
Spilanmeldelsen bliver leveret i samarbejde med OnePlay.com, som står for at levere spil til vores anmelder. Med OnePlay.com kan du leje dine spil billigt på nettet. Du beholder spillet, til du er færdig med at spille. Derefter sender du spillet portofrit tilbage. Når OnePlay modtager spillet retur, sender de dig et nyt.

Det er en nem måde, at prøve mange forskellige spil, uden at investere for mange penge i dem selv. Der er desuden ingen bøder og gebyrer. Læs mere om OnePlay.com og oprettelse her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce