Connery

Anmeldelse: Beast

Tag med Idris Elba ud på savannen, hvis du tør.

3 ud af 6 stjerner
Beast - Trailer

No Good Deed

Den fraskilte Dr. Nate Samuels (Idris Elba) er for nyligt blevet enkemand - og for få det hele lidt på afstand, samt for atter at komme på god fod med hans to teenagedøtre Meredith (Iyana Halley) og Norah (Leah Jeffries), tager han døtrene med til Mopani reservatet i Sydafrika, for at vise dem, hvor deres mor kom fra. Her mødes de med Nates gamle ven Martin Battles (Sharlto Copley), som blandt andet viser pigerne landsbyen, deres mor er opvokset i.

ANNONCE
United International Pictures - Anmeldelse: Beast United International Pictures

The Lion King

Dagen efter tager Martin hele familien med ud på safaritur, men der går ikke lang tid, førend det står klart, at noget er grueligt galt.

I en nærtliggende landsby finder de nemlig alle beboerne døde, flænset op af et stort uhyre. Senere, midt på savannen, må Martin, Nate og pigerne kæmpe for overlevelse mod en kæmpemæssig løve på hævntogt.

ANNONCE
United International Pictures - Anmeldelse: Beast United International Pictures

Beast of No Nation

Beast er en okay lille thriller. Med en spilletid på blot 93 minutter spilder instruktøren Baltasar Kormákur ikke mange minutter før dramaet starter. Alligevel går filmen hurtigt i stå. Hele plottet i Beast føles som den berømte scene fra Jurassic Park med afsløringen af T-Rex’en og børnene, der er fanget inde i bilen, skræmt fra vid og sans. Desværre har Beast bare ikke samme nerve og spændingsmoment som scenen fra Jurassic Park.

ANNONCE
United International Pictures - Anmeldelse: Beast United International Pictures

Løvejagten

Fejlen ligger i historien, der er for meget lige ud af landevejen. Dette er på trods et tidligt setup i filmen, der forsøger at gøre historien til en gyser, men det er den på ingen måde. Beast er en rendyrket thriller, endda med et etisk budskab om krybskytteri og konsekvensen ved løvejagt.

ANNONCE
United International Pictures - Anmeldelse: Beast United International Pictures

There Will Be Blood

Skuespillerne gør deres bedste for at gøre karaktererne vedkommende og medrivende, men den klichefyldte historie arbejder hele tiden imod dem og genren dikterer nærmest på forhånd, hvordan det hele ender. Det skal jeg ikke afsløre, men jeg kan sige at there will be blood.

ANNONCE
Drengerøvsfaktor og teknisk info:

Drengerøvsfaktor: 50 %

Teknisk information:

Original titel: Beast

Land: USA/Island, 2022

Instruktør: Baltasar Kormákur

Cast: Idris Elba, Iyana Halley, Leah Sava Jeffries, Sharlto Copley

Genre: Adventure/Drama/Gyser

Billedformat: 2.39:1

Lyd mix: Dolby Digital

Spilletid: 93 min

Dansk bio premiere: 22. september 2022

Distributør: United International Pictures

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce