Connery

Anmeldelse: A Quiet Place Part II

A Quiet Place Part II er en fornøjelse for både øjnene og ørene.

5 ud af 6 stjerner
A Quiet Place Part II - Trailer

474 Days Later

Knapt nok er familien Abbott kommet sig over tabet af faderen Lee (John Krasinski) og har opdaget at uhyrerne ikke tåler højfrekvenslyden fra datteren Regans (Millicent Simmonds) høreapparat, før de må flygte fra deres hjem, inden flere uhyrer kommer. På en nærtliggende stålfabrik møder de familiens ven Emmett (Cillian Murphy), der selv har mistet hele sin familie. Sammen søger de ly dybt under jorden, men det er kun et spørgsmål om tid, før uhyrerne atter finder deres gemmested.

ANNONCE
United International Pictures - Anmeldelse: A Quiet Place Part II United International Pictures

Radio Ga Ga

Inspireret af et radiosignal, beslutter Regan sig for at finde radiostationen og udsende højfrekvenslyden fra høreapparatet ud over hele det post-apokalyptiske USA, for at hjælpe befolkningen til at bekæmpe de blodtørstige monstre. En farefuld mission der kræver sine ofre undervejs.

ANNONCE
United International Pictures - Anmeldelse: A Quiet Place Part II United International Pictures

The Krasinski Method

John Krasinski har selv skrevet og instrueret andet kapitel af serien og han viser sig endnu en gang som en yderst kompetent filmskaber. Udover spændingsmomenterne, der flere gange overgår den forgående film, så byder Part II også på nogle fabelagtige actionsekvenser, som viser nye sider af Krasinskis talent for visuel historiefortælling. Han er allerede på højde med de helt store drenge i branchen og det bliver spændende at følge hans instruktørkarriere fremover.

ANNONCE
United International Pictures - Anmeldelse: A Quiet Place Part II United International Pictures

Post Apocalypse Now

A Quiet Place Part II har ganske vidst ikke nyhedsværdien som 1’eren havde, men den formår at føre konceptet videre på en måde, der føles naturlig og ikke bare som en gentagelse af 1’eren. Det er en fornøjelse at se så godt et håndværk og filmen bør og skal opleves i biografen. Den legendariske instruktør William Friedkin (The Exorcist, The French Connection) tweetede om denne film: ”

A QUIET PLACE 2 is a classic horror film.
Cinema is back

— William Friedkin (@WilliamFriedkin) May 29, 2021 ">A QUIET PLACE 2 is a classic horror film. Cinema is back.” Det giver jeg ham fuldkommen ret i!

ANNONCE
United International Pictures - Anmeldelse: A Quiet Place Part II United International Pictures

The Kids Are All Right

Det er især Millicent Simmonds (Wonderstruck) og Noah Jupe (Honey Boy, Ford V. Ferrari) som sønnen Marcus, der stjæler filmen. Noah med sit udtryksfulde ansigt og sårbare præstation og Millicent med sin girlpower og stedfaste beslutsomhed. Det lægger op til at de to overtager serien efter Emily Blunt og Krasinski og de kunne godt gå hen og blive klassisk gyser/action duo. En 3’er da også allerede på vej med Jeff Nichols (Mud, Take Shelter, Midnight Special) bag roret og jeg glæder mig i al stilhed allerede.

ANNONCE
Drengerøvsfaktor og teknisk info:

Drengerøvsfaktor: 70 %

Teknisk information:

Original titel: A Quiet Place Part II

Land: USA, 2020

Instruktør: John Krasinski

Medv.: Emily Blunt, Millicent Simmonds, Cillian Murphy, Noah Jupe, John Krasinski og Djimon Hounsou

Genre: Drama/Horror/Sci-Fi

Billedformat: 2.39:1

Lyd: Dolby Digital/Dolby Atmos

Spilletid: 97 min

Dansk bio premiere: 1. juli 2021

Distributør: United International Pictures

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce