Connery

Anki Overdrive [Test]

Også for voksne børn!

Jeg har tidligere omtalt Anki Overdrive, som et ret spændende lille stykke legetøj, der tager et nostalgisk barndomsminde til et nyt niveau. Nu har jeg haft chancen til at prøve det af selv. 

Overdrive er et en racerbane med intelligente biler, der styres via en gratis app. Her kan man enten køre ræs mod sine kammerater, eller mod 25 forskellige AI modstandere. Ud over ordinært race, er der også forskellige gamemodes, der via app'en gør legetøjet til noget der minder om en omgang real life Mario Kart. Hver bil har et unikt lineup af våben og supportværktøjer, det er alt lige fra maskingeværer, flammekastere, over speed boostere og kamikaze knapper. 

Racerbanen kan sammensættes efter eget ønske, og før hvert løb scanner bilen din sammensatte bane ind, og holder sig til den via indbyggede sensorer i bunden af bilen. Det er super let at sætte op, og ekstremt underholdende. 
 

Et Anki Overdrive startsæt består af to biler, en ladestation, fire lige banestykker og seks 90-graders banestykker. Startsættet koster omkring 1500 kroner. 

Når man så er kommet i gang, er der mulighed for tilkøb af ekstra biler og et væld af nye banestykker, der blandt andet tillader dig at tilføje flyvhop og at hæve banen - så en meget udfordrende bane vil altså sagtens kunne bygges. 

Prisen er selvfølgelig i den høje ende, for et stykke legetøj - men når jeg tænker tilbage på, hvor mange timer jeg brugte på min usmarte elektriske racebane da jeg var knægt, er det måske ikke helt dumt. Med Anki Iverdrive er der nemlig også masser af underholdning i solo-spil, med hele 25 forskellige modstandere med kunstig intelligens - og de har hver deres egen spillestil og personlighed. 

Se demonstration af udstyret i videoen herunder:

Anki Overdrive Hands-on

Du kan finde mere info om Anki Overdrive på Anki.com

Del