Connery

Andy Serkis taler om mulighederne for at vende tilbage til Ringenes Herre-universet

Manden bag Gollums oscar-vindende performance har ikke forladt Middle Earth

Da Warner Bros. i februar bekræftede at de arbejder på nye projekter i samme univers som har givet os Peter Jacksons Ringenes Herre-trilogi og den efterfølgende Hobitten-trilogi, skabte det både glæde - og masser af drømme fra fans af Tolkiens værker, verden over. 

Udmeldingen har sat gang i en masse snak, og en af dem der har været ude og udtale sig omkring mulighederne, er skuespiller og instruktør Andy Serkis, der fik sit globale gennembrud i sin livagtige gengivelse af Gollum i Ringenes Herre. 

Serkis deltog forleden i Brobibles Post-Credit Podcast, hvor han blev spurgt ind til, om han kunne være interesseret i at vende tilbage til universerne, der bragte hans gennembrud. 

ANNONCE

"Peter Jackson, Fran Walsh og Philippa Boyens er en slags sekundær familie, som jeg er blevet en del af - og jeg har nu været an del af mange af deres projekter" sagde Serkis til i podcasten.

"Og - lad mig fortælle dig - de er de bedste og mest fantastiske mennesker at arbejde med. Jeg tror, at der er så mange andre potentielle Middle-Earth-projekter, som kunne opstå. Og hvis de laver dem, ville jeg naturligvis springe på chancen for at genoptage det forhold... Middle-Earth har aldrig forladt mig."

Det eneste der mangler, er løfte over 'precious'.

Warner Bros. har allerede været ude og sige, at de er i dialog med Peter Jacksons team, og Jackson er allerede i gang med at producere animationsfilmen The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim, der udkommer den 12. april 2024. 

Hvis man søsætter nye projekter, baseret på de etablerede karakterer, ville det altså ikke være alt for mystisk, hvis vi igen får Serkis at se som Gollum - eller måske den yngre og ikke-twistede version; Smeagol.

ANNONCE
Del

Seneste nyt