Connery

Amerikansk Megabot har startet en Kickstarter for at få råd til håndvåben...

USA har udfordret Japan til ren robot-slåskamp, men japanerne insisterer på nævekamp!

USA udfordrede tidligere på året Japan til en robot-duel. 

Japanerne takkede ja til den flabede udfordring, men det kampsportselskende folkefærd krævede, at en af disciplinerne var nævekamp. Det kom bag på de våbenelskende amerikanere der står bag MegaBots Inc, som nu har startet en Kickstarter indsamling for at få råd til opgraderingerne, der er nødvendige for at kunne realisere den kamp de selv har igangsat.

De vil bygge den ultimative robotdrøm

Hvis indsamlingen går over forventning, vil gutterne lave flere opgraderinger på deres monster af en metalkasse, foruden nærkampsvåben, vil de tilføje flammekastere, bæltedrevne fødder, et optimeret balancesystem, og hvis det går rigtigt, skal robotten males af et Hollywood-firma, der har erfaring med maling af film-robotter. Star Wars anyone? Og måske en tur forbi NASA, bare fordi.

Indsamlingens grundsats er 500.000 dollars, og bare to dage inde i indsamlingen har de allerede fået skrabet halvdelen sammen. Yay robotter!

Amerikansk Megabot har startet en Kickstarter for at få råd til håndvåben...

Seriøs underholdning

Gutterne bag MegaBots har ekstrem god opbakning fra hjemlandet, og en af deres prominente rådgivere er Mythbusters-manden Grant Imahara. Indamlingens forskellige trin tilbyder bidragsydere alt fra et lille klistermærke, til PUNCH-A-PRIUS der lader dig bruge en Toyota Prius som boksebold, mens du fjernstyrer robotten med dine arme - det lyder hyggeligt, og koster 5000 dollars. 7 folk der har lyst til at gå all in, for lov til at slutte sig til pit-crewet, for bare 10.000 dollars (Og alle de pladser er blevet solgt!)

Det her er en film der bliver til virkelighed guys: Real Steel!

Den oprindelige udfordring
Japan accepterer udfordringen
Del

Seneste nyt