Connery

Ambush Esport lander stor trøjesponsor

Villareal, Espanyol, Swansea, Atalanta… og Ambush Esport Denmark…

Ambush præsenterer en historisk sponsoraftale, da det verdenskendte brand JOMA bliver præsenteret som organisations tøjsponsor. JOMA som p.t. sponserer 26 hold, i 20 professionelle fodboldligaer, vælger at satse på Esporten, igennem Ambush Esport som ambassadører. En aftale som via den danske agent(Joma Danmark) Sport & Performance, er godkendt af hovedkontoret i Spanien, og med Sport Direct Hillerød som salgskanal fuldender det perfekte firekløver.

Carsten Nielsen, ejer af (Joma Danmark) Sport & Performance udtaler.

Esport er i rivende udvikling og er et af de steder, hvor der er aller mest at vinde, inden for kompetitiv underholdning. Med dette partnerskab sender vi samtidig et signal om, at vi er helt med fremme ift. udvikling.

Vi tror på, at vi kan skabe gensidig værdi for hinanden og det er en fornøjelse for os, at sætte den kommercielle blåstempling på Esport, som det efterhånden har fortjent”.

Carsten Nielsen uddyber:
"Vi mener at Esport har et stort salgspotentiale grundet dets oprigtige engagement og antal brugere. Vi ser derfor dette samarbejde, som understøttende i vores strategiske proces, ift. at tilbyde kvalitets tøj til gode priser.

Zouheir Chreih, grundlæggeren af Ambush Esport fortæller:

At JOMA som p.t. er verdens 3. Største brand (fodbold) vælger esporten er en kæmpe bedrift og anderkendelse, som alle os i esporten dagligt kæmper for at få. I Ambush regi, at Joma, vælger strategisk i lægge sine kræfter i Danmark, og sin lid til Ambush er en kæmpe skulderklap. Ikke kun for mig, og os omkring Ambush Esport, men for alle de danske hold, som internationalt, klarer sig i verdenstoppen og skaber synlighed og opmærksomhed omkring os alle.”

Aftalen kommer ikke kun Ambush Esport til gode, men alle de nye hold og organisationer som skal investere i holdtøj. Med Sport Direct Hillerød som salgsmæssig omdrejningspunkt, vil man kunne til at bestille JOMA holdpakker til fantastiske priser, hvor indholdet er sammensat af vores spillere, med performance for øje.

Vi er glade for anderkendelsen, og ser frem til samarbejdet, og er stolte over at bære JOMA-mærket."

 
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce