Connery

Amazons 'Lord of the Rings'-serie vælger New Zealand til optagelserne

Middle Earth skal holdes genkendeligt

Det er nu blevet bekræftet, at Amazon Studios multimilliardsatsning af en tv-serie, der lige nu går under navnet 'Middle Earth', skal filmes i New Zealand. 

I en pressemeddelelse fra Amazon Studios, bekræftes det, at serien baseret på Tolkiens univers, skal foregå i New Zealand - akkurat som Peter Jacksons to trilogier Ringenes Herre og Hobbitten. 

Seriens producere J.D. Payne og Patrick McKay fortæller, at de har været på udkig efter en lokation, der kunne bringe skønheden af Middle Earth til live, og at de var nødt til at finde et majestætisk sted, med store skove, smukke kyster og bjerge, som også kan håndterer world-class scenestykker, filmstudios og dygtige branchefolk. Og derfor faldt valget på New Zealand, der allerede er mejslet ind i folks bevidsthed, som lokationen for fantasy-universet. 

Produktionen af den kommende serie er nu blevet påbegyndt, og de to primære producere får hjælp til produktionen af forskellige andre producers, der blandt andet har erfaring fra Sopranos, Stranger Things, Game of Thrones og Jurassic Park. 

ANNONCE

Verdens dyreste serie

Middle Earth formodes at blive den hidtil dyreste serieproduktion i verden, alene produktionsrettighederne kostede efter sigende 250 millioner dollars, for Amazon at erhverve, og det anslås at selve produktionsbudgettet kommer til at ramme over 1 millards dollars, over flere sæsoner. Serien bliver en eksklusiv Amazon Prime-lancering.

ANNONCE
Del

Seneste nyt