Connery

Amazon Games vil lave Lord of The Rings-spil

Et open world Lord of The Rings spil?

Amazon Games og Embracer group er nået til enighed om at producere et Lord of The Rings baseret MMO-spil. Dette har de annonceret igennem deres datteselskab Middle-earth Enterprises.
Spillet vil blive et open-world MMO, som tager sted i Middle Earth, og vil være fokuseret omkring historierne fra Lord of The Rings - bogtrilogien og Hobbit bøgerne. 

Ikke meget andet information om spillet er tilgængeligt endnu, da det stadig i den tidlige udviklingsfase. Spillet kommer til PC og konsoller.

Christoph Hartmann, Vice-President for Amazon Games udtaler: 

'Vi er dedikerede til at bringe spillerne høj-kvalitets-spil, hvad end det er igennem originale IP's (intellectual property,red.), eller gennem længe-elskede som Lord of The Rings. At bringe spillerene et friskt take på Lord of The Rings har længe været en bestræbelse for vores hold, og vi er beærede og taknemmelige for at Middle-earth Enterprises stoler på os med denne ikoniske verden. ' 

Indtil videre man væbne sig med tålmodighed ift. udgivelsesdato og indhold, men hvis det tager lang tid, og spillet bliver godt, er det ventetiden værd.

ANNONCE
Del

Seneste nyt