Connery

Amazon Echo bliver tilgængelig i Danmark

Seneste udgave af Amazons stemmeassistent kan nu leveres direkte til danske hjem

Hey Alexa!

Danskerne har nu haft mulighed for at have glæde af to af de tre mest populære smarthome/stemmeassistenter i flere år; Apples Siri og Google Assistant - men nu er Amazon også klar til at gøre deres system Alexa lettere tilgængeligt for danskerne.

Amazon Alexa som systemet hedder, er et af de systemer der er integralt i mange smarthome-gadgets, og indtil nu har man skulle gå af snørklede omveje, for at få fingre i et af Amazons egne devices - blandt andet som parallel-import til overpriser. 

Det har nu ændret sig - muligheden kommer gennem Amazon.de, der har åbnet for levering af Amazon Echo og Amazon Echo Dot til det danske marked. 

Amazons smarthøjttalere kommer dog ikke med dansk sprog i første omgang - men holder sig derimod til den engelske variant. 

ANNONCE
Amazon Echo International - Amazon Echo bliver tilgængelig i Danmark Amazon Echo International

Lokale forbedringer

Echo shippes dog til Danmark med en række forbedringer for os herhjemme - blandt andet er det muligt at tilknytte apps, der giver adgang til danske radiostationer fra DR, nyhedsbriefinger fra DR og podcasts mv. fra Spotify. 

Den nye Echo kommer med en 3”-inch woofer, dual-firing tweeters og Dolby processing, der leverer stereolyd med klare høje toner,
dynamisk-mids, og dyb bas. Echo registrerer automatisk akustikken i dit rum og finjusterer lydafspilning – du skal bare bede om at lytte til din yndlingsmusik og den rige, detaljerede lyd vil automatisk tilpasse sig rummet. For første gang kommer Echo med en indbygget Zigbee smart home hub, der giver endnu hurtigere og nemmere opsætning af smart home.

Amazon Echo International og Echo Dot International er begge tilgængelige nu fra Amazon i Tyskland.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce