Connery

Amalie - Wuthering Heights

Første udspil fra den nye sangerinde.

Den kun 20-årige Amalie har de seneste par år arbejdet på sit debutalbum. For nyligt blev der udgivet en smagsprøve på, hvad sangerinden har at byde på
Amalie - Wuthering Heights
Første single fra Amalie består af et cover-nummer af Kate Bush's Wuthering Heights. Hvis du ikke kan huske nummeret, er det højst sandsynligt fordi du på tidspunktet stadig var formet som en haletudse, og sjaskede rundt et sted i fatters testikulære regioner, mens nummeret her hittede i stor stil i slutningen af 70'erne.

Hvorfor det lige er dette nummer, der udgives som det første kan man så stille sig en smule spørgende overfor. For det første fordi det er så gammelt et nummer, at det er de færreste, der har et reelt tilhørsforhold til det, selvom de fleste nok vil kunne nikke genkendende til det. For det andet fordi det ligger så tæt op af originalen, at man ikke umiddelbart får den voldsomme indsigt i, hvilken musik Amalie ellers har at byde på.

Dog lader det én stifte bekendtskab med Amalies talent som sangerinde, hvilket bestemt ikke er småt. Selvom man flere gange næsten frygter, at hendes høje stemme vil knække hvert øjeblik, slipper hun ganske respektabelt fra nummeret.

Om ikke andet leverer Amalie en mindre teaser, der fortæller lidt om, hvad der er at forvente i fremtiden.

Nummeret samt forskelige mixede udgaver kan høres på Amalies hjemmeside:

www.amaliemusic.dk

-

Amalia kan desuden opleves live i Valbyhallen på fredag den 15. hvor hun spiller til kvindemessen Womansworld.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce